Uči s nama strane jezike!

“Vrijediš onoliko koliko jezika znaš” stara je izreka kojom se želi naglasiti koliko poznavanje različitih jezika obogaćuje svakog pojedinca. Poznavanje različitih jezika može te obogatiti emocionalno, kulturološki, duhovno te, naravno, financijski. Koji god bio tvoj razlog, mi u školi Dante razumjet ćemo tebe i tvoje potrebe, jer individualno pristupamo svakom našem polazniku i polaznici.

Veselimo se novom semestru koji počinje 8. veljače, jer jedva čekamo upoznati nove polaznike i saznati njihove priče zbog kojih dolaze učiti engleski, njemački ili talijanski s nama.

Ponekad su to osobe koje su se vratile s putovanja nekom zemljom u koju su se toliko zaljubili da žele i putem jezika još bolje upoznati kulturu, a nekad su to osobe koje su se samo zaljubile.

Uvijek imamo studenata i osoba koje traže nove poslovne prilike. Planiraju odlazak u Australiju, Austriju, Irsku, Italiju, Njemačku, SAD, Veliku Britaniju, ma svuda. Jer poznavanje jezika otvara ti brojne međunarodne prilike.

Dragi su nam i oni koji žele malo “ofriškati” ili nadograditi postojeće znanje.

Naravno, tu smo i za one koji žele steći međunarodne certifikate.

Koji god bio tvoj razlog za učenje, mi se veselimo upoznavanju tebe i druženju kroz novi semestar u školi Dante. Sve informacije o upisima možeš pronaći ovdje!

EU PROJEKTI

Vaučeri za besplatno obrazovanje
Škola jezika
Osposobljavanje i usavršavanje

KOJI
OBRAZOVNI
PROGRAM
ODABRATI?

Postavite Vaše pitanje!

Ukoliko Vam možemo pomoći u odabiru kontaktirajte nas bez ustručavanja!

Kontaktirajte nas

Budi u tijeku s našim obrazovnim programima, besplatnim radionicama i brojnim putovanjima na koja se možeš prijaviti – pretplati se na Dante Newsletter!

Obrazovanje nije priprema za život. Obrazovanje je život.

JOHN DEWEY