Adult Education Institution Dante offers a wide range of KA1 activities for both staff and students, but also language courses, workshops, and trainings. Explore our website and find what suits your interests!

Više o nama

Faith in the Power of Education!

Advantages of the Adult Education Institution Dante

  • High level of expertise

  • Positive atmosphere

  • Dynamic and modern lessons

  • Continuous growth

  • Long experience in EU projects

  • Wide network of partners
  • Staff and student mobilities

Želiš unaprijediti ili razviti zelene i digitalne vještine – i to još besplatno? Registriraj se i ti u aplikaciju Moj Vaučer i zatraži svoj vaučer koji će ti omogućiti upis u jedan od brojnih obrazovnih programa za odrasle. A gdje ga možeš iskoristiti? U Ustanovi Dante!

Škola jezika

Moderno opremljene učionice, stručni nastavnici, dinamična nastava, a sve u centru Rijeke idealni su uvjeti za učenje stranog jezika, individualno ili u grupi. Po potrebi i online! Njemački, engleski, talijanski ili hrvatski jezik za strance – biraj!

Karijerno savjetovanje

Tražiš novi posao ili ne znaš koju školu ili fakultet upisati? Kontaktiraj nas i rado ćemo ti pomoći! Naši stručnjaci iz područja pedagogije i psihologije pružit će ti usluge karijernog savjetovanja kako bi tvoj sljedeći korak odgovarao tvojim interesima.

Osposobljavanje i usavršavanje

Programi osposobljavanja i usavršavanja idealni su za sve oni koji žele steći nove ili usavršiti postojeće vještine kako bi zadovoljili osobne ili profesionalne potrebe. Odaberi obrazovni sektor koji ti najviše odgovara i pronađi odgovarajući program!

EU PROJEKTI

Općenito o EU projektima

NISTE SIGURNI KOJI OBRAZOVNI PROGRAM ODABRATI?

Jednostavno je! Odaberi sektor koji te zanima i prikazat će ti se svi pripadajući programi koje možeš pohađati u Ustanovi za obrazovanje odraslih Dante.

Neki od njih su potpuno besplatni!

Odaberi sektor

KARIJERNO SAVJETOVANJE U DANTEU!

Ukoliko ti možemo pomoći u odabiru, slobodno nas kontaktiraj ili posjeti! Naši stručnjaci iz područja pedagogije i psihologije pružit će ti usluge karijernog savjetovanja i pomoći pri odabiru odgovarajućeg programa!