Hrvatska nudi brojne mogućnosti pojedincima koji se ovdje nađu, bilo i poslovnih ili privatnih razloga.

Doselio/la si se u Hrvatsku i nedostaje ti znanja iz hrvatskog jezika? Imamo rješenje za tebe!

Hrvatski je službeni jezik u Republici Hrvatskoj i obuhvaća standardni književni jezik te tri narječja kojima se Hrvati služe – čakavsko, kajkavsko i štokavsko.

Iako mala zemlja, zahvaljujući svojoj poziciji Hrvatska je vrlo atraktivna, kako za tranziciju, tako i za turistički sektor koji se u posljednje vrijeme ubrzano razvija i u kontinentalnom dijelu.

Tečaj hrvatskog jezika namijenjen je svima onima koji žele usavršiti ili naučiti hrvatski jezik. Osobe koje se po prvi put susreću s hrvatskim jezikom kroz naše tečajeve usvajaju potreban rječnik, gramatičke strukture te konverzacijske sposobnosti.

Škola Dante, uz tečajeve, nudi i mogućnost polaganja ispita iz hrvatskog jezika za potrebe dobivanja isprava za boravak i rad u Republici Hrvatskoj.

INDIVIDUALNA NASTAVA

U školi Dante tečaj hrvatskog jezika za strance provodi se kroz individualnu nastavu koja se u potpunosti prilagođava potrebama i željama pojedinog polaznika, što uključuje prilagodbu nastavnog gradiva i termina održavanja nastave.

Osim individualne nastave hrvatskog jezika, nudimo i mogućnost polaganja ispita bez prethodnog pohađanja tečaja.

Polaznici i njihove potrebe u središtu su naše pažnje pa su tako učionice inspirativne, nastavnici kreativni, domišljati i zabavni, a smijeh je sastavni dio učenja.

ISPUNI PRIJAVNICU I PRIDRUŽI NAM SE U UČENJU HRVATSKOG JEZIKA

CJENIK

Plaćanje je moguće gotovinom. PDV je uračunat u cijenu.

Individualna nastava

jednokratno plaćanje

1 školski sat

226,04 kn

30,00 EUR

Ispit hrvatski za strance

jednokratno plaćanje

ispit

2.260,35 kn

300,00 EUR

CERTIFIKATI I PARTNERSTVA

Naši su tečajevi verificirani od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske te polaznici na kraju semestra polažu ispit kojim stječu potvrdu, odnosno svjedodžbu o razini kompetencije u stranom jeziku.