Hrvatska nudi brojne mogućnosti pojedincima koji se ovdje nađu, bilo i poslovnih ili privatnih razloga.

Hrvatski je službeni jezik u Republici Hrvatskoj i jedan od službenih jezika u Bosni i Hercegovini. Kao materinskim jezikom njime se koristi više od 5.5 milijuna ljudi.
Ovaj slavenski jezik zapadnojužnoslavenske podskupine obuhvaća standardni, odnosno književni jezik te tri narječja kojima se Hrvati služe – čakavsko, kajkavsko i štokavsko.

Iako mala zemlja, zahvaljujući njezinoj centralnoeuropskoj poziciji Hrvatska je vrlo atraktivna kako za tranziciju tako i za turistički sektor koji se u posljednje vrijeme ubrzano razvija i u kontinentalnom dijelu.

Ukoliko ste se zaljubili u prirodne ljepote Hrvatske ili Vas je šarmirao temperament Hrvata pa razmišljate o preseljenju, naša škola pruža mogućnost učenja hrvatskog jezika za strance!

Spremni za novi izazov?

INDIVIDUALNA NASTAVA

U školi Dante tečaj hrvatskog jezika za strance provodi se kroz individualnu nastavu koja se u potpunosti prilagođava potrebama i željama pojedinog polaznika. Individualna se nastava odvija nasamo s nastavnikom i pruža polazniku mogućnost prilagodbe nastavnog gradiva, kao i termina održavanja same nastave.

Osim individualne nastave hrvatskog jezika, nudimo i mogućnost polaganja ispita bez prethodnog pohađanja tečaja.

Polaznici i njihove potrebe u središtu su naše pažnje pa su tako učionice inspirativne, nastavnici kreativni, domišljati i zabavni, a smijeh je sastavni dio učenja

ISPUNITE PRIJAVNICU I PRIDRUŽITE NAM SE U UČENJU HRVATSKOG

ISKUSTVA NAŠIH POLAZNIKA

“Nastava je organizirana na jedan novi, ležerniji način, što mi se zaista svidjelo. Kroz kreativan pristup nastavnika Siniše nema pritiska i lakše je usvojiti gradivo.”

ARANKA GLAD
· POLAZNICA ENGLESKOG

CJENIK

Plaćanje je moguće gotovinom. PDV je uračunat u cijenu.

Individualna nastava

jednokratno plaćanje

1 školski sat

226,04 kn

30,00 EUR

Ispit hrvatski za strance

jednokratno plaćanje

ispit

2.260,35 kn

300,00 EUR

CERTIFIKATI I PARTNERSTVA

Naši su tečajevi verificirani od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske te polaznici na kraju semestra polažu ispit kojim stječu potvrdu, odnosno svjedodžbu o razini kompetencije u stranom jeziku.

IMATE LI PITANJE?

Predbilježite se za neki od naših tečajeva, a mi ćemo Vas u kratkom roku kontaktirati s detaljima. Telefonom smo dostupni na broj 051/321-336, a možete nas posjetiti u Wenzelovoj 2.