O tečaju hrvatskog

Hrvatski je slavenski jezik, zapadnojužnoslavenske podskupine, kojim se kao materinskim jezikom koristi više od 5.5 milijuna ljudi. Točnije, hrvatski je službeni jezik u Republici Hrvatskoj i jedan od službenih jezika u Bosni i Hercegovini. Hrvatski jezik obuhvaća standardni, odnosno književni jezik te tri narječja kojima se Hrvati služe – čakavsko, kajkavsko i štokavsko. Iako mala zemlja, Hrvatska nudi brojne mogućnosti pojedincima koji se ovdje nađu, bilo iz poslovnih ili privatnih razloga. Ukoliko ste se zaljubili u prirodne ljepote Hrvatske ili Vas je šarmirao temperament Hrvata pa razmišljate o preseljenju, naša škola pruža mogućnost učenja hrvatskog jezika za strance!

Spremni za novi izazov?

INDIVIDUALNA NASTAVA

U školi Dante tečaj hrvatskog jezika za strance provodi se kroz individualnu nastavu koja se u potpunosti prilagođava potrebama i željama pojedinog polaznika. Individualna se nastava odvija nasamo s nastavnikom i pruža polazniku mogućnost prilagodbe nastavnog gradiva, kao i termina održavanja same nastave.

Osim individualne nastave hrvatskog jezika, nudimo i mogućnost polaganja ispita bez prethodnog pohađanja tečaja.

Polaznici i njihove potrebe u središtu su naše pažnje pa su tako učionice inspirativne, nastavnici kreativni, domišljati i zabavni, a smijeh je sastavni dio učenja.

ISPUNITE PRIJAVNICU i ZAPOČNITE S UČENJEM HRVATSKOG JEZIKA

Certifikati i partnerstva

Naši tečajevi verificirani su od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske te polaznici na kraju semestra polažu ispit kojim stječu potvrdu, odnosno svjedodžbu o razini kompetencije u stranom jeziku.

Prijavite se danas!

Predbilježite se za neki od naših tečajeva, a mi ćemo Vas u kratkom roku kontaktirati s detaljima. Telefonom smo dostupni na broj 051/321-336, a možete nas i posjetiti u Wenzelovoj 2.

  IME*
  PREZIME*
  E-MAIL ADRESA *
  BROJ TELEFONA
  JEZIK KOJI ŽELITE POHAĐATI
  NAČIN IZVOĐENJA NASTAVE
  VAŠA PORUKA