Zajedničke vrijednosti su bogatstvo svih građana Europske unije.

Program Europa za građane je program Unije koji promiče suradnju europskih zemalja u područjima vezanima za zajedničku europsku povijest i aktivno europsko građanstvo.

Svrha Programa jest potaknuti građane/ke Europe na promišljanje zajedničkih vrijednosti te na uključivanje u procese oblikovanja politika na EU razini, s ciljem osnaživanja osjećaja europskog identiteta i pripadnosti Europskoj uniji.

Novosti

NAŠI PARTNERI

Svi su naši projekti sufinancirani od strane Europske Unije, a provodimo ih s partnerskim ustanovama iz različitih europskih zemalja. Dobrom suradnjom i predanim radom uspješno ostvarujemo zajedničke ciljeve!

ZANIMLJIVOSTI I ČESTA PITANJA

Da! Individualna nastava u potpunosti se prilagođava potrebama i željama polaznika. Odvija se nasamo s nastavnikom i pruža polazniku mogućnost prilagodbe nastavnog sadržaja i termina održavanja nastave.
Djelomično. Programi stranih jezika mogu se u potpunosti pratiti online jer se nastava može izvoditi ili online ili hibridno. Što se tiče strukovnih programa, neki programi nude mogućnost praćenja teorijskog dijela online, no vježbe i praktični dio izvode se uživo.
Da! Neki strukovni programi osposobljavanja i usavršavanja financirani su putem vaučera te su za Vas u potpunosti besplatni! Također, Ustanova nudi brojne besplatne neformalne tečajeve koje možete istražiti na sljedećem linku (dodati link)