Ako jezik može biti šarmantan, a u isto vrijeme zavodljiv, onda je to talijanski.

Standardni talijanski jezik temelji se na toskanskom dijalektu Firence, kojeg danas govori više od 70 milijuna ljudi.

Poznato bogatstvo kulture i umjetnosti te pokrajine odražava se i u samom jeziku. Neslužbeno, talijanski je jezik ljubavi, glazbe i umjetnosti. Ako jezik može biti šarmantan, a u isto vrijeme zavodljiv, onda je to talijanski. Bilo da ste posjetili Italiju, pogledali talijanski film ili u prolazu čuli Talijane koji komuniciraju usput mašući rukama, teško da ste ostali imuni na ovaj jezik. Želite naučiti ili usavršiti talijanski jezik? Škola Dante je pravo mjesto za Vas!

Polaznici i njihove potrebe u središtu su naše pažnje pa su tako učionice inspirativne, nastavnici kreativni, domišljati i zabavni, a smijeh je sastavni dio učenja.

Rad u malim grupama daje mogućnost našim nastavnicima da se maksimalno posvete svakom polazniku. Materijali i aktivnosti koji se koriste u nastavi osmišljeni su tako da svaki polaznik u grupi ima priliku doći do izražaja. Broj polaznika je ograničen jer smatramo da isključivo ovakav način rada može rezultirati vrhunskim rezultatima.

Grupna nastava odvija se radnim danima u popodnevnim satima prema rasporedu koji se izrađuje na početku svakog semestra. Nastava se u jednom semestru sastoji od 70 nastavnih sati, uključujući i sate potrebne za provedbu ispita. Grupna nastava se odvija dva puta tjedno u trajanju od po 90 minuta, odnosno dva školska sata. U jednoj školskoj godini moguće je pohađati dva semestra, a time i odslušati 140 školskih sati stranog jezika.

U školi Dante moguće je odlučiti se i za individualnu nastavu koja se u potpunosti prilagođava potrebama i željama pojedinog polaznika. Individualna se nastava odvija nasamo s nastavnikom i pruža polazniku mogućnost prilagodbe nastavnog gradiva, kao i termina održavanja same nastave.
Novosti

ISKUSTVA NAŠIH POLAZNIKA

“Nastava je vrlo zanimljiva, nastavnica susretljiva i uvijek spremna na suradnju, a broj polaznika u grupi optimalan!”

SVETLANA RELJIĆ-GRUJIĆ
· POLAZNICA TALIJANSKOG 

Upisi na tečaj

Prije samog upisa, preporučamo rješavanje našeg besplatnog online inicijalnog ispita. Nakon rješavanja, dobit ćete objektivnu procjenu svoga znanja sukladno Zajedničkom europskom referentnom okviru za jezike, a mi ćemo Vas lakše moći smjestiti u odgovarajuću grupu.

PROCIJENITE SVOJE ZNANJE RJEŠAVANJEM INICIJALNOG ISPITA
ISPUNITE PRIJAVNICU I PRIDRUŽITE NAM SE U UČENJU TALIJANSKOG

RASPORED