Poznavanje stranih jezika donosi veliku prednost na tržištu rada.

U današnje vrijeme mobilnosti i internacionalizacije poslovanja, uspješna karijera je nezamisliva bez razvoja jezičnih vještina.

Osim za komunikaciju, poznavanje stranog jezika nam pomaže i upoznati razne kulture i običaje, uči nas različitostima, širi svjetonazore, a omogućava nam snalaženje na putovanjima, u poslovanju, u učenju, u korištenju interneta, društvenih mreža i tehnologije… jednom riječju – strani jezici su sveprisutni!

U školi Dante svaki je polaznik važan! Uvijek vedri i dobro raspoloženi nastavnici olakšat će savladavanje gradiva kroz kreativan pristup nastavi, a u opuštenoj atmosferi naučit ćeš uspješno komunicirati na stranom jeziku!

Semestar traje 70 školskih sati. Grupna se nastava održava dva puta tjedno po dva školska sata. Osim u grupama, nastava se može pohađati i individualno. Također, postoji mogućnost praćenja nastave online!

Ispiti

Iz svake cjeline, za prolaz je potrebno postići uspjeh od minimalno 50%, dok je ukupno 60% potrebno za zadovoljavajući rezultat i prolaz na razini cijelog ispita. U našoj se školi ispiti održavaju u dva redovna roka, zimskom i ljetnom, kada polaznici grupne nastave pristupaju ispitima. Uz redovne ispitne rokove, moguće je pristupiti ispitima i u izvanrednim ili individualnim terminima.

Cjenik

ISKUSTVA NAŠIH POLAZNIKA

“Nastava je vrlo zanimljiva, nastavnica susretljiva i uvijek spremna na suradnju, a broj polaznika u grupi optimalan!”

SVETLANA RELJIĆ-GRUJIĆ
· POLAZNICA TALIJANSKOG

Engleski jezik
Engleski jezik
Engleski jezik glavni je jezik u današnjem globaliziranom svijetu i služi kao univerzalno sredstvo sporazumijevanja. Nauči ga ili usavrši uz naše stručne predavače!
Njemački jezik
Njemački jezik
Upravo njemački jezik spada u tri najčešće učena jezika, a posebno je važan u poslovnom svijetu. Bez obzira želiš li ga tek naučiti ili usavršiti, naši su tečajevi pravi izbor za tebe!
Talijanski jezik
Talijanski jezik
Talijanski je jezik ljubavi, glazbe i umjetnosti. Ako jezik može biti šarmantan, a u isto vrijeme zavodljiv, onda je to upravo ovaj. Grupna ili individualna nastava – izbor je na tebi!
Hrvatski za strance
Hrvatski za strance
Ukoliko si se zaljubio/la u prirodne ljepote Hrvatske ili te je šarmirao temperament Hrvata pa razmišljaš o preseljenju, naša škola pruža mogućnost učenja hrvatskog jezika za strance. Spremni za novi izazov?