Poznavanje stranih jezika donosi veliku prednost na tržištu rada.

U današnje vrijeme mobilnosti i internacionalizacije poslovanja, uspješna karijera je nezamisliva bez razvoja jezičnih vještina.

Osim za komunikaciju, poznavanje stranog jezika nam pomaže i upoznati razne kulture i običaje, uči nas različitostima, širi svjetonazore, a omogućava nam snalaženje na putovanijima, u poslovanju, u učenju, u korištenju interneta, društvenih mreža i tehnologije… jednom rječju – strani jezici su sveprisutni!

U školi Dante svaki je polaznik važan! Uvijek vedri i dobro raspoloženi nastavnici olakšat će savladavanje gradiva kroz kreativan pristup nastavi, a u opuštenoj atmosferi naučit ćete uspješno komunicirati na stranom jeziku!

Semestar traje 70 školskih sati. Grupna se nastava održava dva puta tjedno po dva školska sata. Osim u grupama, nastava se može pohađati online i individualno

Ispiti

Iz svake cjeline, za prolaz je potrebno postići uspjeh od minimalno 50%, dok je ukupno 60% potrebno za zadovoljavajući rezultat i prolaz na razini cijelog ispita. U našoj se školi ispiti održavaju u dva redovna roka, zimskom i ljetnom, kada polaznici grupne nastave pristupaju ispitima. Uz redovne ispitne rokove, moguće je pristupiti ispitima i u izvanrednim ili individualnim terminima

Novosti
Cjenik

ISKUSTVA NAŠIH POLAZNIKA

“Nastava je vrlo zanimljiva, nastavnica susretljiva i uvijek spremna na suradnju, a broj polaznika u grupi optimalan!”

SVETLANA RELJIĆ-GRUJIĆ
· POLAZNICA TALIJANSKOG