Njemački jezik posebno je važan u poslovnom svijetu.

Njemački jezik materinski je jezik za oko 128 milijuna ljudi u Europi, dok je „drugi jezik“ za 18 milijuna govornika.

Tako upravo njemački jezik spada u tri najčešće učena jezika, a posebno je važan u poslovnom svijetu. Njemački jezik izuzetno je bitan u Europskoj uniji. Naime, Njemačka je najjača europska ekonomska sila, a uz nju su i Švicarska i Austrija kojima je također službeni jezik njemački. Na njemačkom su jeziku napisana i brojna značajna djela velikih mislioca poput Kanta i Nietzschea te slavnih pisaca poput Goethea i Schillera. Postoje zaista odlični prijevodi ovih djela, no u originalu čitati (i pročitati) njemačke klasike ili neke druge, moderne, njemačke autore izuzetno je vrijedno i oplemenjujuće iskustvo. Želite li naučiti ili usavršiti njemački jezik, škola Dante pravo je mjesto za Vas!

Polaznici i njihove potrebe u središtu su naše pažnje pa su tako učionice inspirativne, nastavnici kreativni, domišljati i zabavni, a smijeh je sastavni dio učenja.

Rad u malim grupama daje mogućnost našim nastavnicima da se maksimalno posvete svakom polazniku. Materijali i aktivnosti koji se koriste u nastavi osmišljeni su tako da svaki polaznik u grupi ima priliku doći do izražaja. Broj polaznika je ograničen jer smatramo da isključivo ovakav način rada može rezultirati vrhunskim rezultatima.

Grupna nastava odvija se radnim danima u popodnevnim satima prema rasporedu koji se izrađuje na početku svakog semestra. Nastava se u jednom semestru sastoji od 70 nastavnih sati, uključujući i sate potrebne za provedbu ispita. Grupna nastava se odvija dva puta tjedno u trajanju od 90 minuta, odnosno dva školska sata. U jednoj školskoj godini moguće je pohađati dva semestra, a time i odslušati 140 školskih sati stranog jezika.

U školi Dante moguće je odlučiti se i za individualnu nastavu koja se u potpunosti prilagođava potrebama i željama pojedinog polaznika, što uključuje prilagodbu nastavnog gradiva i termina održavanja nastave.

Upisi na tečaj

Prije samog upisa, preporučujemo rješavanje našeg besplatnog online inicijalnog ispita. Nakon rješavanja, dobit ćeš objektivnu procjenu svoga znanja sukladno Zajedničkom europskom referentnom okviru za jezike, a mi ćemo te lakše moći uključiti u odgovarajuću grupu.

PROCIJENI SVOJE ZNANJE RJEŠAVANJEM INICIJALNOG ISPITA
ISPUNI PRIJAVNICU I PRIDRUŽI NAM SE U UČENJU NJEMAČKOG

RASPORED

Grupna nastava odvija se radnim danima u popodnevnim satima prema rasporedu koji se izrađuje na početku svakog semestra. Semestar traje 70 školskih sati, a nastava se održava dva puta tjedno po dva školska sata. Tečaj njemačkog jezika će se u ljetnom semestru 2023. održavati prema sljedećem rasporedu:

A1-1
ponedjeljak i srijeda 16.30 – 18.00
A1-1
ponedjeljak i srijeda 18.15 – 19.45
A1-1
utorak i četvrtak 20.00 – 21.30
A1-2
utorak i četvrtak 20.00- 21.30
A2-1
utorak i četvrtak 16.30 – 18.00
A2-2
utorak i četvrtak 20.00 – 21.30
B1
utorak i četvrtak 18.15 – 19.45
B2
utorak i četvrtak 18.15 – 19.45

Nastava jezika može se pohađati uživo u školi ili pratiti online.

CJENIK

Plaćanje je moguće izvršiti gotovinom. PDV je uračunat u cijenu.

Semestar učenja jezika

jednokratno plaćanje

70 školskih sati

310,00 EUR

2.335,70 kn

Semestar učenja jezika

plaćanje na rate (do 4)

70 školskih sati

340,00 EUR

2.561,73 kn

Individualna nastava

jednokratno plaćanje

1 školski sat

30,00 EUR

226,04 kn