Njemački jezik posebno je važan u poslovnom svijetu.

Njemački jezik materinski je jezik za oko 128 milijuna ljudi u Europi, dok je „drugi jezik“ za 18 milijuna govornika.

Tako upravo njemački jezik spada u tri najčešće učena jezika, a posebno je važan u poslovnom svijetu. Njemački jezik izuzetno je bitan u Europskoj uniji. Naime, Njemačka je najjača europska ekonomska sila, a uz nju su i Švicarska i Austrija kojima je također službeni jezik njemački. Na njemačkom su jeziku napisana i brojna značajna djela velikih mislioca poput Kanta i Nietzschea te slavnih pisaca poput Goethea i Schillera. Postoje zaista odlični prijevodi ovih djela, no u originalu čitati (i pročitati) njemačke klasike ili neke druge, moderne, njemačke autore izuzetno je vrijedno i oplemenjujuće iskustvo. Želite li naučiti ili usavršiti njemački jezik, škola Dante pravo je mjesto za Vas!

Polaznici i njihove potrebe u središtu su naše pažnje pa su tako učionice inspirativne, nastavnici kreativni, domišljati i zabavni, a smijeh je sastavni dio učenja.

Rad u malim grupama daje mogućnost našim nastavnicima da se maksimalno posvete svakom polazniku. Materijali i aktivnosti koji se koriste u nastavi osmišljeni su tako da svaki polaznik u grupi ima priliku doći do izražaja. Broj polaznika je ograničen jer smatramo da isključivo ovakav način rada može rezultirati vrhunskim rezultatima.

Grupna nastava odvija se radnim danima u popodnevnim satima prema rasporedu koji se izrađuje na početku svakog semestra. Nastava se u jednom semestru sastoji od 70 nastavnih sati, uključujući i sate potrebne za provedbu ispita. Grupna nastava se odvija dva puta tjedno u trajanju od po 90 minuta, odnosno dva školska sata. U jednoj školskoj godini moguće je pohađati dva semestra, a time i odslušati 140 školskih sati stranog jezika.

U školi Dante moguće je odlučiti se i za individualnu nastavu koja se u potpunosti prilagođava potrebama i željama pojedinog polaznika. Individualna se nastava odvija nasamo s nastavnikom i pruža polazniku mogućnost prilagodbe nastavnog gradiva, kao i termina održavanja same nastave.
Novosti

ISKUSTVA NAŠIH POLAZNIKA

“Nastavnice njemačkog su odlične i vrlo stručne. U kratkom sam roku uspjela savladati osnove jezika i vrlo sam zadovoljna pristupom, načinom objašnjavanja gradiva i realizacijom nastave. Za svaku pohvalu i preporuku!”

DANIJELA GIANCI
· POLAZNICA NJEMAČKOG

Upisi na tečaj

Prije samog upisa, preporučamo rješavanje našeg besplatnog online inicijalnog ispita. Nakon rješavanja, dobit ćete objektivnu procjenu svoga znanja sukladno Zajedničkom europskom referentnom okviru za jezike, a mi ćemo Vas lakše moći smjestiti u odgovarajuću grupu.

PROCIJENITE SVOJE ZNANJE RJEŠAVANJEM INICIJALNOG ISPITA
ISPUNITE PRIJAVNICU I PRIDRUŽITE NAM SE U UČENJU NJEMAČKOG

RASPORED