O tečaju
Upisi
Raspored
Cambridge ESOL

O tečaju engleskog

Engleski jezik glavni je jezik u današnjem globaliziranom svijetu i služi kao univerzalno sredstvo sporazumijevanja. Njegovo je poznavanje veoma važno i neophodno. Gotovo je nezamislivo konkurirati većini poslova bez znanja stranog jezika, od kojih je engleski jezik obvezan i više se ne smatra luksuzom. Usavršite svoje znanje engleskog jezika već danas!

MALE GRUPE

Rad u malim grupama daje mogućnost našim nastavnicima da se maksimalno posvete svakom polazniku. Materijali i aktivnosti koji se koriste u nastavi osmišljeni su tako da svaki polaznik u grupi ima priliku doći do izražaja. Broj polaznika je ograničen jer smatramo da isključivo ovakav način rada može rezultirati vrhunskim rezultatima.

Grupna nastava odvija se radnim danima u popodnevnim satima prema rasporedu koji se izrađuje na početku svakog semestra. Nastava se u jednom semestru sastoji od 70 nastavnih sati, uključujući i sate potrebne za provedbu ispita. Grupna nastava se odvija dva puta tjedno u trajanju od po 90 minuta, odnosno dva školska sata. U jednoj školskoj godini moguće je pohađati dva semestra, a time i odslušati 140 školskih sati stranog jezika.

INDIVIDUALNA NASTAVA

U školi Dante moguće je odlučiti se i za individualnu nastavu koja se u potpunosti prilagođava potrebama i željama pojedinog polaznika. Individualna se nastava odvija nasamo s nastavnikom i pruža polazniku mogućnost prilagodbe nastavnog gradiva, kao i termina održavanja same nastave.

“Nastava je organizirana na jedan novi, ležerniji način, što mi se zaista svidjelo. Kroz kreativan pristup nastavnika Siniše nema pritiska i lakše je usvojiti gradivo.”

Aranka Glad

“Učenje i usvajanje novih znanja iz engleskog jezika je u školi Dante zabavno i nenaporno. Posebno mi se svidio način rada nastavnika Siniše i ugodna atmosfera.”

Ljubo Kukuljan

Upisi na tečaj

Prije samog upisa, preporučamo rješavanje našeg besplatnog online inicijalnog ispita. Nakon rješavanja, dobit ćete objektivnu procjenu svoga znanja sukladno Zajedničkom europskom referentnom okviru za jezike, a mi ćemo Vas lakše moći smjestiti u odgovarajuću grupu. Više informacija o cijeni, upisima i ispitima možete pronaći OVDJE. Što još čekate? Prijavite se na naš tečaj i započnite s učenjem engleskog jezika već danas!

Procijenite svoje znanje rješavanjem inicijalnog ispita
ISPUNITE PRIJAVNICU i pridružite nam se u učenju engleskog

Raspored

Grupna nastava odvija se radnim danima u popodnevnim satima prema rasporedu koji se izrađuje na početku svakog semestra. Semestar traje 70 školskih sati, a nastava se održava dva puta tjedno po dva školska sata. Tečaj engleskog jezika će se u zimskom semestru 2020./2021. održavati prema sljedećem rasporedu:

ponedjeljak i srijeda
18.15 – 19:45

utorak i četvrtak
16.30 – 18.00

utorak i četvrtak
18.15 – 19.45

utorak i četvrtak
20.00 – 21.30

ponedjeljak i srijeda
20.00 – 21.30

ponedjeljak i srijeda
16.30 – 18.00

Cambridge ESOL

Međunarodno priznati ispit za engleski jezik CAMBRIDGE ESOL je ispit čija svjedodžba predstavlja jamstvo znanja, bez obzira na to želi li polaznik studirati u inozemstvu, tražiti posao kod renomiranih poslodavaca čiji uvjet je znanje engleskoga jezika ili jednostavno traži potvrdu o svom znanju engleskog jezika. Osim tečajeva stranih jezika i verificiranih programa, Dante Vam nudi i mogućnost priprema za polaganje međunarodnog ispita za engleski jezik CAMBRIDGE ESOL. Kontaktirajte nas za više informacija!

Certifikati i partnerstva

Naši tečajevi verificirani su od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske te polaznici na kraju semestra polažu ispit kojim stječu potvrdu, odnosno svjedodžbu o razini kompetencije u stranom jeziku.

Prijavite se danas!

Predbilježite se za neki od naših tečajeva, a mi ćemo Vas u kratkom roku kontaktirati s detaljima. Telefonom smo dostupni na broj 051/321-336, a možete nas i posjetiti u Wenzelovoj 2.

  IME*
  PREZIME*
  E-MAIL ADRESA *
  BROJ TELEFONA
  JEZIK KOJI ŽELITE POHAĐATI
  NAČIN IZVOĐENJA NASTAVE
  VAŠA PORUKA