Engleski jezik je univerzalan jezik sporazumijevanja u cijelome svijetu.

Engleski jezik glavni je jezik u današnjem globaliziranom svijetu i služi kao univerzalno sredstvo sporazumijevanja.

U današnje vrijeme gotovo je nezamislivo konkurirati većini poslova bez znanja stranog jezika, od kojih je engleski jezik obvezan i više se ne smatra luksuzom. On je službeni jezik u čak 53 zemlje svijeta, a više od 750 miliona ljudi tečno govori engleski kao maternji ili drugi jezik.

Engleski jezik je jezik interneta, tehnologije, znanosti, diplomacije i turizma… nema područja koje na globalnoj razini ne podrazumijeva njegovo barem osnovno poznavanje. Ukoliko pretražujete tutoriale, video ili audio clipove, znanstvene radove, uputstva za korištenje nekog alata ili softweara – uglavnom ćete ih pronaći na engleskom jeziku.

Isto tako, ukoliko Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. .

Rad u malim grupama daje mogućnost našim nastavnicima da se maksimalno posvete svakom polazniku. Materijali i aktivnosti koji se koriste u nastavi osmišljeni su tako da svaki polaznik u grupi ima priliku doći do izražaja. Broj polaznika je ograničen jer smatramo da isključivo ovakav način rada može rezultirati vrhunskim rezultatima.

Grupna nastava odvija se radnim danima u popodnevnim satima prema rasporedu koji se izrađuje na početku svakog semestra. Nastava se u jednom semestru sastoji od 70 nastavnih sati, uključujući i sate potrebne za provedbu ispita. Grupna nastava se odvija dva puta tjedno u trajanju od po 90 minuta, odnosno dva školska sata. U jednoj školskoj godini moguće je pohađati dva semestra, a time i odslušati 140 školskih sati stranog jezika.

U školi Dante moguće je odlučiti se i za individualnu nastavu koja se u potpunosti prilagođava potrebama i željama pojedinog polaznika. Individualna se nastava odvija nasamo s nastavnikom i pruža polazniku mogućnost prilagodbe nastavnog gradiva, kao i termina održavanja same nastave.

Novosti

ISKUSTVA NAŠIH POLAZNIKA

“Nastava je organizirana na jedan novi, ležerniji način, što mi se zaista svidjelo. Kroz kreativan pristup nastavnika Siniše nema pritisaka i lakše je usvojiti gradivo.”

ARANKA GLAD
· POLAZNICA ENGLESKOG

Upisi na tečaj

Prije samog upisa, preporučamo rješavanje našeg besplatnog online inicijalnog ispita. Nakon rješavanja, dobit ćete objektivnu procjenu svoga znanja sukladno Zajedničkom europskom referentnom okviru za jezike, a mi ćemo Vas lakše moći smjestiti u odgovarajuću grupu.

PROCIJENITE SVOJE ZNANJE RJEŠAVANJEM INICIJALNOG ISPITA
ISPUNITE PRIJAVNICU I PRIDRUŽITE NAM SE U UČENJU ENGLESKOG