Iiiii krećemo! Otvoreni su upisi u ljetni semestar naše škole stranih jezika!

Ljetni semestar počinje u ponedjeljak, 8. veljače, a do tad sve informacije o našoj školi stranih jezika možeš saznati na našem webu ili pozivom na broj 051/321-336.
U sljedećem semestru možeš upisati sve razine (od A1 do C2) engleskog, njemačkog i talijanskog jezika.
S obzirom na epidemiološku situaciju nastavu ćemo održavati online i uživo, ovisno o tome što nam Stožer bude dozvoljavao. Znamo da svi vole biti u učionici s profesorima, ali mi u Danteu spremni smo i na jednu i na drugu opciju, a jedino što nam je važno jest da ne prekidamo učenje naših polaznika.
Ako ne znaš koja je tvoja razina znanja jezika koji želiš upisati, tj. trebaš li krenuti ispočetka ili se možda ipak sjećaš nepravilne konjugacije glagola biti, pozivamo te da provjeriš razinu svog znanja ispunjavanjem inicijalnog testa koji se nalazi na našem webu. Saznaj kakvo je tvoje znanje engleskognjemačkog ili talijanskog jezika!
Kada dobiješ rezultate testa, zaviri u raspored (engleski, njemački i talijanski) i provjeri odgovara li ti termin u kojem će se održavati nastava, te se prijavi – putem online obrasca ili pozivom na 051/321-336.
Možeš nam se javiti i ukoliko imaš neka pitanja ili nedoumice, članovi i članice našeg tima jedva čekaju da počnu zvoniti telefoni ;-)
Kategorije

Ukoliko Vam možemo pomoći u odabiru kontaktirajte nas bez ustručavanja!

Kontaktirajte nas

Budite uvijek obaviješteni o novostima u Ustanovi za obrazovanje odraslih Dante – pretplatite se na Dante Info Newsletter!

Obrazovanje nije priprema za život. Obrazovanje je život.

JOHN DEWEY