Želiš steći nove ili usavršiti već postojeće vještine?

Želiš steći nove ili usavršiti već postojeće vještine? Ili se možda želiš prekvalificirati i završiti cjelokupni srednjoškolski program? Na pravom si mjestu!

U Ustanovi Dante možeš birati između kraćih programa osposobljavanja i usavršavanja za razvoj specifičnih vještina potrebnih za daljnji napredak na radnome mjestu i konkuriranje na tržištu rada, a možeš se uključiti i u jedan od srednjoškolskih programa i tako steći cjelovitu kvalifikaciju koja će ti omogućiti željenu promjenu u karijernome putu.

Kako izabrati? Za početak odaberi obrazovni sektor koji te zanima, a zatim istraži našu ponudu programa, prouči njihov sadržaj i odaberi onaj koji tebi odgovara! A što je najbolje, neki od njih su financirani putem vaučera pa se možeš prijaviti i potpuno besplatno sudjelovati!

Područja obrazovanja
Vaučeri za besplatno obrazovanje
Škola jezika
Osposobljavanje i usavršavanje

Ukoliko ti možemo pomoći u odabiru kontaktiraj nas bez ustručavanja!

Kontaktiraj nas

ZANIMLJIVOSTI I ČESTA PITANJA

Da! Individualna nastava u potpunosti se prilagođava potrebama i željama polaznika. Odvija se nasamo s nastavnikom i pruža polazniku mogućnost prilagodbe nastavnog sadržaja i termina održavanja nastave.
Djelomično. Programi stranih jezika mogu se u potpunosti pratiti online jer se nastava može izvoditi ili online ili hibridno. Što se tiče strukovnih programa, neki programi nude mogućnost praćenja teorijskog dijela online, no vježbe i praktični dio izvode se uživo.

Da! Neki strukovni programi osposobljavanja i usavršavanja financirani su putem vaučera te su za tebe u potpunosti besplatni! Također, Ustanova nudi brojne besplatne neformalne tečajeve koje možeš istražiti na našoj web stranici.

Da, ali ne kod svih programa. Ako se radi o programima stranih jezika, svjedodžbu dobivaš po završetku završnog modula unutar pojedinog stupnja (pr. A1-2; A2-2; B1-2). Ako se radi o strukovnim programima, po završetku programa osposobljavanja i usavršavanja dobivaš Uvjerenje, a po završetku srednjoškolskih programa svjedodžbu. Što se tiče neformalnih tečajeva, polaznicima se izdaje potvrda.

Ako se radi o završnom modulu unutar pojedinog stupnja (pr. A1-2), onda dobivaš javnu ispravu, no ako se radi o modulu kao što je A1-1 ili B1-1, onda dobivaš potvrdu.

Da! Putem pojedinih EU projekata koje Ustanova Dante provodi, postoji mogućnost putovanja u inozemstvo na edukacije i tečajeve.
Osobna iskaznica, domovnica, rodni list, preslika potvrde (svjedodžbe/diplome) o završenom stupnju obrazovanja te drugi dokumenti ovisno o uvjetima pojedinačnog programa (pr. potvrda o zdravstvenoj sposobnosti, vozačka dozvola).

Našim stručnjacima iz područja pedagogije i psihologije koji će ti pružiti uslugu karijernog savjetovanja i pomoći u odabiru programa sukladno tvojim potrebama i interesima.

Postavi pitanje!

Vjerujemo u znanje.

Vjerujemo da ono mora biti dostupno svima. Vodimo se načelom osiguranja kvalitete, promicanjem međunarodne suradnje i partnerstva te poticanjem cjeloživotnog učenja.

Osluškujemo tvoje potrebe i programe prilagođavamo upravo tebi!