Što kažu naši polaznici? Zašto uče jezike u školi Dante?!

Još uvijek dvojiš trebaš li upisati strane jezike u novom semestru (koji počinje za samo par dana!) u školi jezika Dante? Naši polaznici, koji se s nama druže već neko vrijeme (čitaj: jako vole učiti jezike) podijelili su svoja iskustva i razloge zašto su s nama još uvijek u nekoliko videa. Upoznajte Tamaru, Danijelu i Ivana.
 
Kako je Tamara, inače sudski tumač za engleski i talijanski jezik, počela učiti njemački u školi Dante? Zašto voli učenje u grupi, na što ju to potiče? Koje joj se metode rada sviđaju kod nas te što ti ima za poručiti ako se još uvijek premišljaš trebaš li upisati tečaj stranih jezika u školi Dante saznaj u Tamarinom videu.
Danijela uči talijanski. A učila ga je i prije. S nama je već nekoliko godina i jako joj se sviđaju metode rada naše profesoresse Ane, a bila je s nama i na nekim zanimljivim putovanjima. Što Danijela kaže o našoj školi jezika saznajte u videu u nastavku.
Znati puno jezika pravo je bogatstvo. Ivan je pravi pravcati poliglota – on u našoj školi uči i engleski i njemački i talijanski. Došao je kod nas sasvim slučajno, a ostao je dugoooo.
Ako se prepoznajete u priči Tamare, Danijele ili Ivana, pridružite nam se u novom semestru koji počinje već ovog ponedjeljka, 8. veljače! Sve informacije o upisima u engleski, njemački i talijanski možete pronaći ovdje ili nas kontaktirati na broj telefona 051/321-336.

EU PROJEKTI

Vaučeri za besplatno obrazovanje
Škola jezika
Osposobljavanje i usavršavanje

KOJI
OBRAZOVNI
PROGRAM
ODABRATI?

Postavite Vaše pitanje!

Ukoliko Vam možemo pomoći u odabiru kontaktirajte nas bez ustručavanja!

Kontaktirajte nas

Budi u tijeku s našim obrazovnim programima, besplatnim radionicama i brojnim putovanjima na koja se možeš prijaviti – pretplati se na Dante Newsletter!

Obrazovanje nije priprema za život. Obrazovanje je život.

JOHN DEWEY