Podrazumijeva se da svi znamo engleski, no znamo li ga svi?

Nova poslovna prilika, potraga za boljim poslom, ili pak čista znatiželja razlozi su zbog kojih tražimo posao u inozemstvu. Dok svaki poslodavac za sebe traži određeni set vještina i znanja specifičan za radno mjesto, no svi očekuju da će s vama moći komunicirati – na njihovom materinjem jeziku ili bar na engleskom jeziku.

Danas se već podrazumijeva da svi znamo engleski, no znamo li ga stvarno? Za posao nije dovoljno znanje jezika koje nam je potrebno za gledanje Netflixa (premda binđanje serija ne može odmoći u svladavanju jezika – ukoliko vas ne odvlači od posla, naravno). Za potrebe posla komunicirat ćete usmeno i pismeno, uživo i online. Morat ćete znati konstruirati rečenicu, pravilno napisati riječ(i), koristiti fraze, te baratati sa jezikom specifičnim za branšu. Zato nije loše osvježiti znanje svog engleskog te sigurnije kročiti po bijelome svijetu.

Naš tim profesora upravo je zato tu. Našim Englezima (timu profesora koji predaju engleski jezik) važno je da zajedno s vama isprave pogreške koje vam se opletu te  vam pomognu da se osjećate sigurnije u svakodnevnom baratanju engleskim i budete spremni za poslovne prilike koje vas čekaju. A za poslodavce kojima je potrebna i potvrda o vašem znanju, kod nas možete steći međunarodno priznati ispit za engleski jezik CAMBRIDGE ESOL.

Novi semestar počinje 7. veljače, iskoristi priliku i pridruži nam se. Provjeri svoje postojeće znanje engleskog inicijalnim testom, te se prijavi.

Za sva pitanja naš je tim ovdje i na broju telefona 051/321-336.

Riješi inicijalni test
Prijavi se

EU PROJEKTI

Vaučeri za besplatno obrazovanje
Škola jezika
Osposobljavanje i usavršavanje

KOJI
OBRAZOVNI
PROGRAM
ODABRATI?

Postavite Vaše pitanje!

Ukoliko Vam možemo pomoći u odabiru kontaktirajte nas bez ustručavanja!

Kontaktirajte nas

Budi u tijeku s našim obrazovnim programima, besplatnim radionicama i brojnim putovanjima na koja se možeš prijaviti – pretplati se na Dante Newsletter!

Obrazovanje nije priprema za život. Obrazovanje je život.

JOHN DEWEY