Njemački otvara brojna vrata

Njemački, njemački… neki ga ne vole, drugi uživaju u njegovim dugačkim riječima, a nepobitno je da poznavanje ovog jezika koji govori 90 milijuna ljudi u 38 zemalja svijeta može otvoriti brojna vrata.

Posebno je zgodno poznavati njemački ukoliko tražite posao u Europskoj uniji ili u tvrtci koja posluje sa zemljama u kojima je njemački službeni jezik, a one su zemlje koje kolo vode. Od najbogatijeg europskog gospodarstva Njemačke, centra Europske unije Belgije, bogate alpske kneževine Lihtenštajn, središta financijske moći Luksemburga do domovine nekadašnje dinastije Habsburg koje je vladala Europom stoljećima Austrije. I, ne zaboravimo još jednu snažnu i razvijenu državu koja pripada toj ekipi – Švicarsku – koja je odnedavno otvorila vrata svoje ekonomije hrvatskim radnicima.

Zato te pozivamo da se od 7. veljače pridružiš nekoj od naših grupa u kojima se uči njemački te otvoriš nova vrata za sebe i svoju budućnost.

Provjeri svoje postojeće znanje njemačkog inicijalnim testom, te se prijavi. Za sva pitanja naš je tim ovdje i na broju telefona 051/321-336.

Kategorije

Ukoliko Vam možemo pomoći u odabiru kontaktirajte nas bez ustručavanja!

Kontaktirajte nas

Budite uvijek obaviješteni o novostima u Ustanovi za obrazovanje odraslih Dante – pretplatite se na Dante Info Newsletter!

Obrazovanje nije priprema za život. Obrazovanje je život.

JOHN DEWEY