Završna konferencija projekta CHIC – In Action!

Zadovoljstvo nam je najaviti kako vas kao dugogodišnji suradnici i partneri u redovnom poslovanju i provedbi europskih projekata u sklopu Grundtvig i Erasmus+ programa ovim putem želimo pozvati na završnu konferenciju projekta ”CHIC – in Action! – Culture and Heritage in Communication – Using Cultural Heritage in Development of Communicative Competence and Interculturality in Foreign Language Learning”(projektni broj 2018 – 1 – HR01 – KA204 – 047462). Ustanova za obrazovanje odraslih Dante je koordinator projekta koji se provodi od 1. listopada 2018. godine s partnerima iz Grčke, Italije, Latvije, Portugala i Španjolske. Projekt se temelji na razvoju kurikuluma i nastavnih materijala za podučavanje stranih jezika u digitalnom okruženju kroz razvoj šest jezičnih djelatnosti uz poučavanje kulturnih znamenitosti i obilježja partnerskih zemalja.

Završna konferencija održati će se 21. travnja 2021. u prostorijama Ustanove za obrazovanje odraslih Dante, Wenzelova 2, 51000 Rijeka. Radi poštivanja epidemioloških mjera o najvećem broju osoba u zatvorenom prostoru, ista će se održati u tri termina s manjim brojem sudionika: u 10.00, 12.30 i 18.00 sati. S obzirom na razvoj epidemiološke situacije vezano za COVID-19 virus, moguće je održavanje konferencije u digitalnom okruženju u istim terminima.

Radi organizacije konferencije ovim putem najavljujemo i otvaranje prijava za sudjelovanje. Prijave su moguće na mail adresu: tajnica@dante-ri.hr. Molimo vas da u mailu navedete “za CHIC KONFERENCIJU” te odabrani termin sudjelovanja. Prijave se primaju zaključno do 16. travnja 2021. Najkasnije do 19. travnja u 14.00 sati bit će dostavljen program i svi detalji oko provedbe završne konferencije.

Veselimo se susretu i zajedničkom radu te vas željno iščekujemo!

EU PROJEKTI

Vaučeri za besplatno obrazovanje
Škola jezika
Osposobljavanje i usavršavanje

KOJI
OBRAZOVNI
PROGRAM
ODABRATI?

Postavite Vaše pitanje!

Ukoliko Vam možemo pomoći u odabiru kontaktirajte nas bez ustručavanja!

Kontaktirajte nas

Budi u tijeku s našim obrazovnim programima, besplatnim radionicama i brojnim putovanjima na koja se možeš prijaviti – pretplati se na Dante Newsletter!

Obrazovanje nije priprema za život. Obrazovanje je život.

JOHN DEWEY