The Third Reading Age – predstavljamo novi newsletter!

Naša Ustanova jedan je od partnera na projektu The Third Reading Age (Treća dob čitanja), kojim se planira povećati kvaliteta interakcije nastavnika  i djelatnika knjižnica sa starijim polaznicima/korisnicima zbog povećanih didaktičkih, komunikacijskih i motivacijskih kompetencija, bolje suradnje i komunikacije putem IKT alata te boljeg znanja o digitalnim alatima za čitanje.

S partnerima iz Italije, Češke, Bugarske i Latvije te koordinatorom projekta, Gradskom knjižnicom Rijeka, razvili smo Kurikulum za e-čitanje usmjeren na olakšavanje, poticanje i promišljanje novih načina čitanja za osobe starije životne dobi uz korištenje novih tehnologija. Glavni ciljevi kurikuluma su povećanje pristupa novim komunikacijskim tehnologijama za osobe starije životne dobi i razvijanje kulture čitanja kod građana starijih od 60 godina. Više o ovoj temi, kao i o koracima koji nas tek očekuju možete saznati u novom, drugom po redu newsletteru koji s ponosom predstavljamo: 2nd Newsletter_ThirdReadingAge_Croatian (1).

EU PROJEKTI

Vaučeri za besplatno obrazovanje
Škola jezika
Osposobljavanje i usavršavanje

KOJI
OBRAZOVNI
PROGRAM
ODABRATI?

Postavite Vaše pitanje!

Ukoliko Vam možemo pomoći u odabiru kontaktirajte nas bez ustručavanja!

Kontaktirajte nas

Budi u tijeku s našim obrazovnim programima, besplatnim radionicama i brojnim putovanjima na koja se možeš prijaviti – pretplati se na Dante Newsletter!

Obrazovanje nije priprema za život. Obrazovanje je život.

JOHN DEWEY