Što je naša polaznica Silvia radila u Firenzi?

Jedna od posebnosti Škole Dante je to što ima mogućnost da putem Erasmus+ programa, svoje polaznike odvede na besplatne edukacije u inozemstvo. Na jednoj takvoj bila je i Silvia, polaznica talijanskog jezika u našoj školi koja je odabrala jednotjednu edukaciju iz talijanskog jezika u prekrasnoj Firenzi.

Iz Firenze nam se javila oduševljena:

“Firenza je čarobna. Škola je izvrsna, dolazimo iz svih krajeva svijeta i učimo na jedan zbilja interaktivan i zanimljiv način. Također svaki dan obilazimo nešto novo i okušala sam se i u pripremi talijanskih delicija. Firenza je hodajući muzej koji me u svakom koraku iznenadi iznova i iznova.”

U videu pogledajte kratki sažetak ovog nezaboravnog putovanja.

Svi polaznici Škole Dante imaju ovakvu priliku, a sve što moraju je pratiti nas i prijaviti se kada su zainteresirani za edukaciju koju u tom trenutku nudimo. Već u veljači 2023. nam slijedi mobilnost u Ateni, a nedugo nakon toga u igru dolaze Španjolska i Cipar gdje će naši polaznici provesti prekrasnih tjedan dana razgledavajući, učeći te upoznajući nove ljude iz cijeloga svijeta – i to besplatno!

Prati nas i ne propusti svoju priliku!

EU PROJEKTI

Vaučeri za besplatno obrazovanje
Škola jezika
Osposobljavanje i usavršavanje

KOJI
OBRAZOVNI
PROGRAM
ODABRATI?

Postavite Vaše pitanje!

Ukoliko Vam možemo pomoći u odabiru kontaktirajte nas bez ustručavanja!

Kontaktirajte nas

Budi u tijeku s našim obrazovnim programima, besplatnim radionicama i brojnim putovanjima na koja se možeš prijaviti – pretplati se na Dante Newsletter!

Obrazovanje nije priprema za život. Obrazovanje je život.

JOHN DEWEY