Što budući posao, Erasmus i mortadela imaju s našom školom jezika?

Učenik si ili student i imaš želju za istraživanjem? Jako te zanima kako je raditi u međunarodnom okruženju? Planiraš jedan od sljedećih semestara provesti na Erasmusu u nekoj zemlji čiji jezik još ne poznaješ? Zanimaju te međunarodni projekti i htio bi sudjelovati u njima? Sve su to neki od razloga zašto bi, osim zbog dobrih nastavnika, škole jezika s dugogodišnjom tradicijom i moderno uređenih prostora u centru Rijeke, već od sljedećeg tjedna trebao s nama započeti učiti engleski, njemački ili talijanski jezik.

Da, kada učimo jezike uvijek razmišljamo o njihovoj primjeni u svakodnevnom životu – od svakodnevnih situacija u dućanu ili na putovanju, do poslovne komunikacije koja se zbog promjena na tržištu rada i prilika koje se nude onima koji znaju engleski, njemački ili talijanski sve više odvija na nekom od navedenih jezika. Naučit ćemo te cake profesionalne komunikacije na stranom jeziku, ali i kako naručiti sendvič s mortadelom i pekorinom.

A već i vrapci na grani znaju da naši polaznici svakog semestra dobiju priliku putovati s nama u sklopu nekog od naših Erasmus projekata te prilikom putovanja i praktično koristiti jezik koji su učili ili usavršavali u našoj školi. Nastava se odvija u popodnevnim satima i rebala bi se super uklopiti u tvoj raspored u školi ili na fakultetu.

Engleski
Njemački
Talijanski

Zato što čekaš? Izaberi svoj jezik, testiraj svoje postojeće znanje i upiši se. Naš tim je spreman odgovoriti ti na sva pitanja, slobodno ih kontaktiraj na mail info@dante-ri.hr ili na broj telefona 051/321-336.

Kategorije

Ukoliko Vam možemo pomoći u odabiru kontaktirajte nas bez ustručavanja!

Kontaktirajte nas

Budite uvijek obaviješteni o novostima u Ustanovi za obrazovanje odraslih Dante – pretplatite se na Dante Info Newsletter!

Obrazovanje nije priprema za život. Obrazovanje je život.

JOHN DEWEY