Škola jezika u lockdownu

Da, uspjeli smo! U roku keks prilagodili smo se i prešli s nastave u učionici u online okruženje. Nakon prvotnog šoka i tehničkih problema, skužili smo da nam to zapravo paše čak u nekim slučajevima i više nego rad licem u lice.

Sve naše jezične grupe, englezi, nijemci i talijani, brzo su se snašli i počeli otkrivati sve čari i mogućnosti učenja u online okruženju. Naši profesori rado su prigrlili brojne alate koji im omogućavaju bolju interakciju s polaznicima. To su –  Kahoot alat za izradu kvizova, Lyrics training koji omogućuje da uz najdraže glazbene hitove učimo jezike, Padlet koji smo koristili kao zajedničku ploču preko koje smo dijelili informacije ili EDpuzzle koji smo koristili za uređivanje videa za polaznike.

Reakcije polaznika su većinom pozitivne. Neki su toliko oduševljeni da bi od sada samo slušali online nastavu, a kao posebnu prednost online okruženja ističu što im na Skypeu, koji smo koristili kao alat za online suradnju, sve ostane snimljeno – od sesije do chata – što im omogućuje da se vrate gradivu, ponove ili provjere neku informaciju.

Spremamo se za ispite, držite nam fige da sve uspije ;-)

Kategorije

Ukoliko Vam možemo pomoći u odabiru kontaktirajte nas bez ustručavanja!

Kontaktirajte nas

Budite uvijek obaviješteni o novostima u Ustanovi za obrazovanje odraslih Dante – pretplatite se na Dante Info Newsletter!

Obrazovanje nije priprema za život. Obrazovanje je život.

JOHN DEWEY