Besplatno studijsko putovanje na Cipar!

Ustanova za obrazovanje odraslih Dante kontinuirano radi na obogaćivanju ponude za svoje polaznike; kako u nastavnim, tako i u izvannastavnim aktivnostima. U skladu s time, zadovoljni smo što našim polaznicima možemo ponuditi mogućnost odlaska na besplatno studijsko putovanje na Cipar, u grad Paphos, u razdoblju od 8. do 13. svibnja ove godine.

U Paphosu ćemo sudjelovati na radionicama u organizaciji našeg partnera na Erasmus+ projektu BEST BONDS, čiji je cilj poticati inovativne nastavne metode u svrhu stvaranja učinkovitijeg i zabavnijeg okruženja za učenje.

Teme radionica uključuju:

  • učenje stranog jezika
  • poticanje kreativnosti i inovativnosti za motivaciju u učionici
  • interaktivnost u izvođenju nastave
  • uporaba novih tehnologija u učenju
  • mobilne aplikacije u obrazovanju.

Radionice će se održavati u jutarnjim satima, a poslijepodne ćemo imati slobodno vrijeme za razgledavanje ljepota ovog mediteranskog bisera. Treba naglasiti da polaznici putuju u pratnji predstavnika naše škole, a pokriveni su troškovi putovanja, smještaja te doručka, ručka i večere.

Svi zainteresirani mogu do 20. travnja poslati motivacijsko pismo s naslovom “Zašto želim ići na studijsko putovanje?” na e-mail adresu: kzdunic.dante@gmail.com.

Naše povjerenstvo pregledat će zaprimljena pisma te će odabrani polaznici po završetku procesa odabira biti obaviješteni.

Vidimo se na sunčanom Cipru!

EU PROJEKTI

Vaučeri za besplatno obrazovanje
Škola jezika
Osposobljavanje i usavršavanje

KOJI
OBRAZOVNI
PROGRAM
ODABRATI?

Postavite Vaše pitanje!

Ukoliko Vam možemo pomoći u odabiru kontaktirajte nas bez ustručavanja!

Kontaktirajte nas

Budi u tijeku s našim obrazovnim programima, besplatnim radionicama i brojnim putovanjima na koja se možeš prijaviti – pretplati se na Dante Newsletter!

Obrazovanje nije priprema za život. Obrazovanje je život.

JOHN DEWEY