Projekt COMPASS – novi sastanak!

Naš tim sudjelovao je prošlog tjedna na sastanku u okviru projekta COMPASS. Sastanak je održan u Nordenu u Njemačkoj te su Danteovci tako nakon dugo vremena, koje je uslijed pandemije proteklo u Zoom sastancima, sudjelovati na jednom internacionalnom susretu s partnerima uživo. Osim naših domaćina, sudjelovali su i partneri iz Španjolske, Italije, Portugala i Latvije.

COMPASS je koja je nastala iz potrebe prepoznate u svim partnerskim zemljama, a to je motiviranje starijih polaznika da preuzmu aktivniju ulogu u cjeloživotnim učenju. Ciljevi partnera uključuju razvijanje novih i inovativnih načina kombiniranja učenja stranog jezika i kulturne bašine. To rezultira stvaranju obrazovnih materijala i metodologija koje vode prema poboljšanju nastavničkih kompetencija nastavnika u obrazovanju odraslih te potiču motivaciju starijih polaznika za učenjem. Jedna od glavnih prednosti projekta COMPASS jest povećanje motivacije starijih polaznika za uključivanje u proces cjeloživotnog učenja.

Tijekom ljeta je predstavljen newsletter projekta, a na ovom smo sastanku s partnerima razgovarali o novim aktivnostima koje nas čekaju.

Zahvaljujemo se našim domaćinima, kao i svim sudionicima te se nadamo da će nam i idući susreti biti tako produktivni.

EU PROJEKTI

Vaučeri za besplatno obrazovanje
Škola jezika
Osposobljavanje i usavršavanje

KOJI
OBRAZOVNI
PROGRAM
ODABRATI?

Postavite Vaše pitanje!

Ukoliko Vam možemo pomoći u odabiru kontaktirajte nas bez ustručavanja!

Kontaktirajte nas

Budi u tijeku s našim obrazovnim programima, besplatnim radionicama i brojnim putovanjima na koja se možeš prijaviti – pretplati se na Dante Newsletter!

Obrazovanje nije priprema za život. Obrazovanje je život.

JOHN DEWEY