Program osposobljava polaznike za pripremu radnog prostora kuhinje, izvršenje pomoćnih poslova prema nalogu, pripremanje namirnica, termičku obradu jela, održavanje radnog prostora…
Teorijski dio nastave možete pratiti online ili uživo u prostorijama škole Dante (Korzo 35), dok se učenje temeljeno na radu odvija kod poslodavca.
Nakon položene završne provjere polaznici dobivaju Uvjerenje o osposobljavanju koje se upisuje u e-radnu knjižicu.
Početak nastave
Veljača 2025.
Trajanje programa
1275 sati
Raspored
Ponedjeljak: 19:30 – 18:45
Utorak: 16:30 – 20:15
Oblik nastave
Teme
Kompetencije koje ćete steći
Svakom polazniku nakon uspješno završene provjere izdaje se Uvjerenje o usavršavanju za stjecanje mikrokvalifikacije Priprematelj jednostavnih slanih jela koje se upisuje u e-radnu knjižicu.
Cijena programa
Osoba može upisati program uz plaćanje ili besplatno ako zadovoljava uvjete za besplatnu edukaciju putem HZZ vaučera.
Od 1. travnja 2022. sve zaposlene i nezaposlene osobe mogu se prijaviti i dobiti svoj vaučer koji će moći iskoristiti za upis u neki od programa u našoj Ustanovi (u suradnji s HZZ-om i Ministarstvom rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike RH).