Priprema jela uz potpuno iskorištavanje namirnica

Stekni znanje i usvoji tehnike rada potrebne za pripremu jela uz potpuno iskorištavanje namirnica.

Na programu obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije priprema tečaja uz potpuno iskorišavanje namirnica dobiti ćete teorijsko i praktično znanje s kojim ćete smanjiti količinu otpada tijekom pripreme hrane u kuhinji.

Program osposobljava polaznike za samostalno kreiranje jela uz smanjenu količinu otpada te osmišljavanje novih recepta u skladu s održivim razvojem.


Teorijski dio nastave možete pratiti online ili uživo u prostorijama učilišta Dante, dok se praktični dio obuke odvija kod poslodavca.

Nakon završne provjere polaznici dobivaju Uvjerenje o usavršavanju za stjecanje mikrokvalifikacije koja se upisuje u e-radnu knjižicu.

Početak nastave

Lipanj 2024.

Trajanje programa

200 sati

Raspored

Utorak: 19.15 – 21.30

Četvrtak: 16.15 – 18.30

Oblik nastave

Učenje temeljeno na radu 55%
Vođeni proces učenja i podučavanja 27%
Samostalne aktivnosti polaznika 18%

Teme

  1. Gospodarenje otpadom u ugostiteljskom poslovanju
  2. Iskorištavanje i upotreba ostataka hrane u gastronomiji

Kompetencije koje ćete steći

Svakom polazniku nakon uspješno završene provjere izdaje se Uvjerenje o usavršavanju za stjecanje mikrokvalifikacije priprema jela uz potpuno iskorištavanje namirnica koje se upisuje u e-radnu knjižicu.

Cijena programa

Osoba može upisati program uz plaćanje ili besplatno ako zadovoljava uvjete za besplatnu edukaciju putem HZZ vaučera.

Od 1. travnja 2022. sve zaposlene i nezaposlene osobe mogu se prijaviti i dobiti svoj vaučer koji će moći iskoristiti za upis u neki od programa u našoj Ustanovi (u suradnji s HZZ-om i Ministarstvom rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike RH).

Uz plaćanje

550,14jednokratno
  • (4.145,00 kn)

Uz vaučer

0
  • (0 kn)

Dodatne informacije

  • Završena trogodišnja srednja škola (kuhar, slastičar)

Teorijski dio nastave možete pratiti online ili uživo u prostorijama učilišta Dante (Korzo 35), dok se praktični dio obuke odvija kod poslodavca.

Prijave su otvorene!

Ne propustite priliku za osposobljavanjem u poticajnom okuženju, uz stručne predavače i zanimljiva predavanja. Prijavite se već danas i osigurajte svoje mjesto u grupi.