Na programu obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije priprema tečaja uz potpuno iskorišavanje namirnica dobiti ćete teorijsko i praktično znanje s kojim ćete smanjiti količinu otpada tijekom pripreme hrane u kuhinji.
Program osposobljava polaznike za samostalno kreiranje jela uz smanjenu količinu otpada te osmišljavanje novih recepta u skladu s održivim razvojem.
Teorijski dio nastave možete pratiti online ili uživo u prostorijama učilišta Dante, dok se praktični dio obuke odvija kod poslodavca.
Nakon završne provjere polaznici dobivaju Uvjerenje o usavršavanju za stjecanje mikrokvalifikacije koja se upisuje u e-radnu knjižicu.
Početak nastave
Veljača 2025.
Trajanje programa
200 sati
Raspored
Utorak: 19.15 – 21.30
Četvrtak: 16.15 – 18.30
Oblik nastave
Teme
Kompetencije koje ćete steći
Svakom polazniku nakon uspješno završene provjere izdaje se Uvjerenje o usavršavanju za stjecanje mikrokvalifikacije priprema jela uz potpuno iskorištavanje namirnica koje se upisuje u e-radnu knjižicu.
Cijena programa
Osoba može upisati program uz plaćanje ili besplatno ako zadovoljava uvjete za besplatnu edukaciju putem HZZ vaučera.
Od 1. travnja 2022. sve zaposlene i nezaposlene osobe mogu se prijaviti i dobiti svoj vaučer koji će moći iskoristiti za upis u neki od programa u našoj Ustanovi (u suradnji s HZZ-om i Ministarstvom rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike RH).
Uz plaćanje
- (4.145,00 kn)
Uz vaučer
- (0 kn)