fbpx

Ekonomija, trgovina i poslovna administracija

Programi za razvoj kompetencija u području blagajničkog i financijskog poslovanja, marketinga, knjigovodstva, rada na projektima.

OSPOSOBLJAVANJE I USAVRŠAVANJE

žena na laptopu

Internetski marketing i brendiranje

Početak: 4. 6. 2024.
Trajanje: 225 sati

Specijalist za digitalni marketing

Početak: Lipanj 2024.
Trajanje: 300 sati

ruke na laptopu

Asistent za upravljanje projektima

POČETAK: 17.10.2023.
TRAJANJE: 350 sati

Izrada poslovnog plana

Početak: Lipanj 2024.
Trajanje: 50 sati

Statistička obrada i prezentacija podataka

Početak: Lipanj 2024.
Trajanje: 250 sati

Izrada multimedijskog sadržaja u poslovanju

Početak: Lipanj 2024.
Trajanje: 75 sati

Mlada žena u uredu

Knjigovođa / knjigovotkinja

Početak:  14. 5. 2024.
Trajanje: 350 sati

Primjena aplikacijskog softvera u knjigovodstvu

Početak: Lipanj 2024.
Trajanje: 50 sati

Društveno odgovorno poslovanje

Početak: Lipanj 2024.
Trajanje: 125 sati

Suradnik na EU projektima

Početak: Lipanj 2024.
Trajanje: 130 sati

Voditelj EU projekata

Početak: Lipanj 2024.
Trajanje: 160 sati

STRANI JEZICI

Engleski jezik
Engleski jezik
Engleski jezik glavni je jezik u današnjem globaliziranom svijetu i služi kao univerzalno sredstvo sporazumijevanja. Naučite ga ili usavršite uz naše stručne predavače!
Njemački jezik
Njemački jezik
Upravo njemački jezik spada u tri najčešće učena jezika, a posebno je važan u poslovnom svijetu. Bez obzira želite li ga naučiti ili usavršiti svoje znanje, naši su tečajevi pravi izbor za Vas!
Talijanski jezik
Talijanski jezik
Talijanski je jezik ljubavi, glazbe i umjetnosti. Ako jezik može biti šarmantan, a u isto vrijeme zavodljiv, onda je to upravo ovaj. Grupna ili individualna nastava – izbor je na Vama!
Hrvatski za strance
Hrvatski za strance
Ukoliko ste se zaljubili u prirodne ljepote Hrvatske ili Vas je šarmirao temperament Hrvata pa razmišljate o preseljenju, naša škola pruža mogućnost učenja hrvatskog jezika za strance. Spremni za novi izazov?

Ako ti možemo pomoći u odabiru, kontaktiraj nas bez ustručavanja!

ZANIMLJIVOSTI I ČESTA PITANJA

Da! Individualna nastava u potpunosti se prilagođava potrebama i željama polaznika. Odvija se 1 na 1 s nastavnikom koji polazniku daje mogućnost prilagodbe nastavnog sadržaja i termina održavanja nastave.

Djelomično. Programi stranih jezika izvode se uživo, online ili hibridno te je moguće nastavu pratiti online preko Google Učionice. U nekim programima osposobljavanja / usavršavanja postoji mogućnost praćenja teorijskog dijela online, no vježbe i praktični dio izvode se uživo.

Da! Neki programi osposobljavanja i usavršavanja financiraju se putem vaučera te su za tebe u potpunosti besplatni, a osim njih u Danteu se često organiziraju besplatni neformalni tečajevi i radionice koje možeš pratiti ovdje.

Da! U tečajevima stranih jezika po završetku cijelog stupnja dobivaš svjedodžbu o znanju jezika, a u programima osposobljavanja i usavršavanja uvjerenje o osposobljavanju/usavršavanju.
No, po završetku neformalnih tečajeva i radionica dobivaš potvrdu, ali ne i javnu ispravu.

Ako završiš jedan od početnih ili središnjih modula (A1-1) i uspješno položiš završnu provjeru, dobivaš potvrdu o završenom modulu i imaš mogućnost nastavka u sljedeći modul unutar istog stupnja. Kada uspješno završiš završni modul unutar tog stupnja (pr. A1-2), dobivaš svjedodžbu o znanju stranog jezika (javnu ispravu).

Da! U sklopu EU projekata Dante za svoje polaznike organizira putovanja u inozemstvo na edukacije i tečajeve u području koje je u skladu s tvojim interesima.

Osobna iskaznica, rodni list, preslika potvrde (svjedodžbe/diplome) o završenom stupnju obrazovanja te drugi dokumenti u skladu s uvjetima pojedinačnog programa (pr. potvrda o zdravstvenoj sposobnosti, vozačka dozvola).

Našim stručnjacima iz područja pedagogije i psihologije koji će ti pružiti uslugu karijernog savjetovanja i pomoći u odabiru programa sukladno tvojim potrebama i interesima.

Vjerujemo u znanje.

Vjerujemo da ono mora biti dostupno svima. Vodimo se načelom osiguranja kvalitete, promicanjem međunarodne suradnje i partnerstva te poticanjem cjeloživotnog učenja.

Osluškujemo tvoje potrebe i programe prilagođavamo upravo tebi!

NOVOSTI

U Ustanovi za obrazovanje odraslih Dante uvijek je dinamično. Pročitaj najnovije vijesti!

Rezultati ispita zimski semestar 2024.

9 veljače, 2024|Ispiti|

Objava se odnosi na rezultate završnih provjera iz stranih jezika (engleski, njemački i talijanski jezik) za zimski semestar 2023./2024. koje su održane 2. i

Budi u tijeku s našim obrazovnim programima, besplatnim radionicama i brojnim putovanjima na koja se možeš prijaviti – pretplati se na Dante Newsletter!

Obrazovanje nije priprema za život. Obrazovanje je život.

JOHN DEWEY

Go to Top