Priključite se projektu STEMS!

Pozivamo vas da se priključite Erasmus+ projektu STEMS – Supporting Teachers and Staff in Motivating Adult Learners.

Cilj projekta STEMS je pridonijeti:

  • povećanju sudjelovanja odraslih u učenju
  • ispunjenju zahtjeva odraslih polaznika za kvalitetnijim pružanjem obrazovanja koje nudi potrebnu podršku i uzima u obzir njihove potrebe
  • potrebama pružatelja obrazovanja odraslih za nastavnicima i osobljem koje ima potrebne kompetencije, strategije i alate za motiviranje te uključivanje odraslih polaznika, kao i održavanje njihove upornosti u učenju

Projekt će poboljšati kvalitetu interakcije ciljnih skupina s odraslim polaznicima kroz poboljšanje komunikacijskih kompetencija i motivacije, bolju suradnju i komunikaciju putem ICT alata.

Dostupna je internetska platforma koja sadrži aktivnosti i alate za andragoške djelatnike na engleskom jeziku i ostalih pet jezika projektnih partnera (mađarskome, hrvatskome, bugarskome, rumunjskome i češkome jeziku). Aktivnosti i alati na platformi dostupni su za samousmjereno učenje i namijenjeni razvijanju kompetencija motiviranja, angažiranja i podupiranja odraslih u učenju.

Registrirajte se na stems-project.eu. Željno vas iščekujemo. :)

Kategorije

Ukoliko Vam možemo pomoći u odabiru kontaktirajte nas bez ustručavanja!

Kontaktirajte nas

Budite uvijek obaviješteni o novostima u Ustanovi za obrazovanje odraslih Dante – pretplatite se na Dante Info Newsletter!

Obrazovanje nije priprema za život. Obrazovanje je život.

JOHN DEWEY