Održana završna konferencija projekta CHIC – In Action!

U srijedu, 21. travnja je u organizaciji naše škole putem Zoom aplikacije održana završna konferencija Erasmus+ projekta CHIC – In Action! Našim smo internacionalnim partnerima iz Grčke, Italije, Latvije, Portugala i Španjolske; kao i svim sudionicima koji su se odazvali u velikom broju predstavili sve projektne aktivnosti, kao i rezultate rada na projektu koji se bavio učenjem stranih jezika kroz kulturu. Cilj projekta je bio poboljšati ponudu obrazovanja odraslih, ali i kompetencije nastavnika. Naš je tim prikazao svim sudionicima osnovne motive koji su nas pokrenuli:

  • želja daljnjeg općeg unapređenja rada u sustavu obrazovanja odraslih
  • želja unapređenja i osuvremenjivanja programa i nastave stranih jezika koji su i dalje među vodećim sadržajima u odabiru programa u obrazovanju odraslih u partnerskim zemljama
  • obilježavanje 2018. godine kao godine europske kulturne baštine

Naše ciljeve smo željeli ostvariti kroz dva intelektualna rezultata: kurikulum poučavanja stranog jezika putem europske kulturne baštine te izradu digitalnih materijala i uporabu digitalne platforme, a isti su ostvareni u 3 planirane faze:

  1. Izrada Kurikuluma i postavljanje digitalne platforme za izradu materijala (od listopada 2018. do travnja 2019.)
  2. Pilotiranje  Kurikuluma i izrada digitalnih alata (od svibnja 2019. do lipnja 2020.)
  3. Evaluacija, prezentacija rezultata i diseminacijska multiplicirajuća događanja (od srpnja 2020. do danas).

Svi prisutni su putem interaktivne prezentacije imali priliku saznati sve o aktivnostima koje smo provodili kako bismo još jedan projekt uspješno priveli svome kraju. Ovom prilikom se zahvaljujemo svim našim partnerima, kao i ostalim sudionicima ovog događaja te se radujemo našem novom susretu nekom drugom prilikom.

EU PROJEKTI

Vaučeri za besplatno obrazovanje
Škola jezika
Osposobljavanje i usavršavanje

KOJI
OBRAZOVNI
PROGRAM
ODABRATI?

Postavite Vaše pitanje!

Ukoliko Vam možemo pomoći u odabiru kontaktirajte nas bez ustručavanja!

Kontaktirajte nas

Budi u tijeku s našim obrazovnim programima, besplatnim radionicama i brojnim putovanjima na koja se možeš prijaviti – pretplati se na Dante Newsletter!

Obrazovanje nije priprema za život. Obrazovanje je život.

JOHN DEWEY