Održana radionica “Kako poučavati odrasle?”

Prošlog tjedna je u našoj školi u sklopu projekta STEMS održana besplatna radionica “Kako poučavati odrasle?” namijenjena nastavnicima i nenastavnom osoblju.  Projekt STEMS bavi se obrazovanjem odraslih u partnerskim zemljama i širom Europe, odnosno njihovim nedovoljnim sudjelovanjem u učenju. Cilj ove radionice bio je poboljšati kvalitetu interakcije nastavnika i zaposlenika u obrazovanju s odraslim polaznicima kroz poboljšanje komunikacijskih kompetencija i motivacije, bolju suradnju i komunikaciju putem ICT alata.

Odrasli polaznici zahtijevaju poseban pristup u radu i učenju, stoga je bitno da se nastavnici, kao i nenastavno osoblje znaju prilagoditi njihovim potrebama. Na radionici se raspravljalo o tome kako aktivno uključiti odrasle u obrazovanje i motivirati ih da se ponovno vrate u sustav obrazovanja. Naši polaznici su kroz različite interaktivne aktivnosti stjecali nova znanja o radu s odraslim učenicima, načinima motivacije i poboljšanju komunikacijskih vještina. Kroz niz inovativnih vježbi i zadataka naši su polaznici tako stekli uvid u svijet obrazovanja odraslih.

Ovim putem se zahvaljujemo svim polaznicima koji su se prijavili i sudjelovali na našoj radionici te se svakako nadamo da se vidimo nekom drugom prilikom.

EU PROJEKTI

Vaučeri za besplatno obrazovanje
Škola jezika
Osposobljavanje i usavršavanje

KOJI
OBRAZOVNI
PROGRAM
ODABRATI?

Postavite Vaše pitanje!

Ukoliko Vam možemo pomoći u odabiru kontaktirajte nas bez ustručavanja!

Kontaktirajte nas

Budi u tijeku s našim obrazovnim programima, besplatnim radionicama i brojnim putovanjima na koja se možeš prijaviti – pretplati se na Dante Newsletter!

Obrazovanje nije priprema za život. Obrazovanje je život.

JOHN DEWEY