Obilježen Erasmus Dan!

Naša ustanova je u petak, 15. listopada u prostoru Exportdrvo obilježila peto izdanje Erasmus Dana. Dani Erasmusa (Erasmus Days), prigodna godišnja proslava programa Erasmus+, najvećeg programa Europske Unije namijenjenog obrazovanju, osposobljavanju mladima i sportu, održali su se 14.,15. i 16. listopada ove godine u čitavoj Europi.

Polaznici škole, kao i svi zainteresirani građani imali su priliku upoznati se s brojnim aktivnostima koje se provode u svrhu poboljšanja kvalitete nastave. Svi prisutni razgledali su izložbu „Dante – jučer, danas, sutra“ o povijesti škole i svemu što budućnost donosi. Prisutni su također imali priliku saznati više o mogućnostima besplatnih edukacija i mobilnosti u druge zemlje EU, kao i o projektima koje Ustanova trenutno provodi.

Uzvanici su također doznali više o VR tehnologiji koja se koristi i u nastavi te su svi mogli isprobati VR naočale i zaviriti u virtualne svijetove Škole Dante. Ovo ugodno druženje uljepšalo je i slatko iznenađenje – torta za kraj druženja!

Ovim putem se zahvaljujemo svim našim polaznicima te ostalim građanima koji su se odazvali pozivu na naše druženje te se iskreno radujemo nekim novim susretima!

EU PROJEKTI

Vaučeri za besplatno obrazovanje
Škola jezika
Osposobljavanje i usavršavanje

KOJI
OBRAZOVNI
PROGRAM
ODABRATI?

Postavite Vaše pitanje!

Ukoliko Vam možemo pomoći u odabiru kontaktirajte nas bez ustručavanja!

Kontaktirajte nas

Budi u tijeku s našim obrazovnim programima, besplatnim radionicama i brojnim putovanjima na koja se možeš prijaviti – pretplati se na Dante Newsletter!

Obrazovanje nije priprema za život. Obrazovanje je život.

JOHN DEWEY