Novi sastanak s partnerima u sklopu projekta ARTSKUL!

Naš tim je jučer sudjelovao na novom Zoom sastanku s međunarodnim partnerima u sklopu Erasmus+ projekta ARTSKUL. Naš novi susret u virtualnom okruženju protekao je u raspravi o prijevodu materijala koje koristimo u ovom projektu, kao i o napretku na radu platforme.

Podsjećamo da projekt ARTSKUL razrađuje inovativne metode privlačenja marginaliziranih odraslih osoba u sustav obrazovanja. Projekt ARTSKUL predlaže nov, inovativan pristup koji za učenje koristi umjetničke discipline, uključujući glazbu, dramu i pripovijedanje priča, kako bi se izgradio paket obrazovnih resursa za zanimljivije savladavanje ključnih vještina odraslih s niskim kvalifikacijama. Partneri su uvjereni kako se tradicionalni model obrazovanja gdje nastavnik predaje bez prevelike interakcije s „publikom“ ne uklapa u ideju privlačenja ove skupine ljudi, već je za to potreban novi, cjelovitiji pristup podučavanju.

Zahvaljujemo se našim partnerima na još jednom korisnom susretu te se veselimo idućem sastanku!:)

EU PROJEKTI

Vaučeri za besplatno obrazovanje
Škola jezika
Osposobljavanje i usavršavanje

KOJI
OBRAZOVNI
PROGRAM
ODABRATI?

Postavite Vaše pitanje!

Ukoliko Vam možemo pomoći u odabiru kontaktirajte nas bez ustručavanja!

Kontaktirajte nas

Budi u tijeku s našim obrazovnim programima, besplatnim radionicama i brojnim putovanjima na koja se možeš prijaviti – pretplati se na Dante Newsletter!

Obrazovanje nije priprema za život. Obrazovanje je život.

JOHN DEWEY