Learning Fwd 21 – prilika za cjeloživotno obrazovanje!

Naša Ustanova kontinuirano radi na napretku kvalitete obrazovanja odraslih putem modernih i inovativnih obrazovnih programa i sadržaja, primjenom suvremenih metoda, modernih tehnologija i trendova u prenošenju znanja. Tako sudjelujemo u Erasmus+ projektu Learning Forward 21, u okviru kojeg će se osnovati centri za učenje usmjereni na budućnost.

Partneri će pilotirati osnivanje centara za učenje usmjerenih na budućnost u riječkoj regiji (Hrvatska) i Malim Karpatima (Slovačka). Ti će centri podupirati razvoj uključivih okruženja za učenje te uz pomoć različitih pružatelja obrazovanja i ključnih dionika promicati obrazovanje odraslih u tim regijama. Centri će zainteresiranim građanima ponuditi tečajeve i radionice na temu zaštite okoliša, aktivnog građanstva, stranih jezika i kritičkog razmišljanja. Kao temeljne alate za razvoj kulture cjeloživotnog učenja unutar zajednica koristit ćemo umrežavanje, dizajnersko razmišljanje i digitalne alate.

Više o projektu doznajte u sljedećem letku: Learning Fwd21.

Kategorije

Ukoliko Vam možemo pomoći u odabiru kontaktirajte nas bez ustručavanja!

Kontaktirajte nas

Budite uvijek obaviješteni o novostima u Ustanovi za obrazovanje odraslih Dante – pretplatite se na Dante Info Newsletter!

Obrazovanje nije priprema za život. Obrazovanje je život.

JOHN DEWEY