Learning Fwd 21 – inovativno obrazovanje!

U našim prethodnim objavama već smo vas upoznali s Erasmus+ projektom Learning Forward 21, u okviru kojeg će se osnovati centri za učenje usmjereni na budućnost. Partneri će pilotirati osnivanje centara za učenje usmjerenih na budućnost u riječkoj regiji (Hrvatska) i Malim Karpatima (Slovačka). Ti će centri podupirati razvoj uključivih okruženja za učenje te uz pomoć različitih pružatelja obrazovanja i ključnih dionika promicati obrazovanje odraslih u tim regijama. Centri će zainteresiranim građanima ponuditi tečajeve i radionice na temu zaštite okoliša, aktivnog građanstva, stranih jezika i kritičkog razmišljanja. Kao temeljne alate za razvoj kulture cjeloživotnog učenja unutar zajednica koristit ćemo umrežavanje, dizajnersko razmišljanje i digitalne alate.

Svi pružatelji usluga obrazovanja odraslih koji se pridruže našem inovativnom Obrazovnom centru imat će priliku sudjelovati na radionicama i webinarima na riječkom području, organiziranim radi unaprjeđenja kompetencija edukatora odraslih.

Ovim projektom nastojat ćemo motivirati stanovništvo u našoj regiji na cjeloživotno obrazovanje, a više možete saznati u informativnom letku koji Vam donosimo ovdje: Learning Fwd21 (1).

EU PROJEKTI

Vaučeri za besplatno obrazovanje
Škola jezika
Osposobljavanje i usavršavanje

KOJI
OBRAZOVNI
PROGRAM
ODABRATI?

Postavite Vaše pitanje!

Ukoliko Vam možemo pomoći u odabiru kontaktirajte nas bez ustručavanja!

Kontaktirajte nas

Budi u tijeku s našim obrazovnim programima, besplatnim radionicama i brojnim putovanjima na koja se možeš prijaviti – pretplati se na Dante Newsletter!

Obrazovanje nije priprema za život. Obrazovanje je život.

JOHN DEWEY