Jesen je tu – vrijeme je za nove odluke

Novi posao? Zaokret u karijeri? Nova ljubav? Ili samo želja da se učini nešto korisno za sebe? Nešto što će te obogatiti kao osobu. Učenje ili usavršavanje jezika uvijek je dobra ideja, a mi u Danteu stručnjaci smo baš za to!

Kod nas, od 3. listopada, možeš učiti engleski, njemački ili talijanski u malim grupama, uz vodstvo stručnih i iskusnih nastavnika, u ugodnom ambijenti i uvijek dobroj atmosferi.

Sve jezike možeš učiti od početničke A1 razine, pa sve do najnaprednije C2. Ako ne znaš koja je tvoja razina poznavanja jezika riješi inicijalni ispit i dobit ćeš odgovor.

INICIJALNI ISPIT ENGLESKI
INICIJALNI ISPIT NJEMAČKI
INICIJALNI ISPIT TALIJANSKI

Nudimo i polaganje ispita za nekoliko međunarodnog priznatih svjedodžbi – Cambridge ESOL za engleski i CILS za talijanski, a naši tečajevi verificirani su od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske te polaznici na kraju semestra polažu ispit kojim stječu potvrdu, odnosno svjedodžbu o razini kompetencije u stranom jeziku.

Prijaviti se možeš ispunjavanjem prijavnice.

Ako imaš pitanja u vezi našeg rada, slobodno se posluži našim webom – raspored, cjenik i druge informacije nalaze se ispod svakog jezika naše škole jezika ili nas nazovi na 051/321-336.

EU PROJEKTI

Vaučeri za besplatno obrazovanje
Škola jezika
Osposobljavanje i usavršavanje

KOJI
OBRAZOVNI
PROGRAM
ODABRATI?

Postavite Vaše pitanje!

Ukoliko Vam možemo pomoći u odabiru kontaktirajte nas bez ustručavanja!

Kontaktirajte nas

Budi u tijeku s našim obrazovnim programima, besplatnim radionicama i brojnim putovanjima na koja se možeš prijaviti – pretplati se na Dante Newsletter!

Obrazovanje nije priprema za život. Obrazovanje je život.

JOHN DEWEY