Izdanje brošure o zborskom pjevanju kao rezultat projekta SingingCom

Skupa s partnerima Via Culturae iz Poljske koji su ujedno koordinatori projekta, udrugama Disora iz Slovenije te Nevelők Háza Egyesület iz Mađarske, Dante je sudjelovao na projektu pod nazivom SingingCom. Cilj ovog projekta bio je razmjena iskustava na području društvene i kulturne aktivacije te aktivacije Cjeloživotnog učenja odraslih i starijih osoba putem zborskog pjevanja.Ciljana skupina projekta bili su dirigenti amaterskih zborova za starije i međugeneracijske zborove te voditelji zborova, skupa s njihovim članovima.

Jedan od rezultata ovog projekta je izdanje brošure na engleskom jeziku pod nazivom „Razmjena iskustava vezanih za aktivno uključivanje odraslih i starijih pomoću zborskog pjevanja“ u kojoj smo prikupili primjere najbolje prakse i metoda rada s amaterskim međugeneracijskim zborovima i zborovima starijih i odraslih.

Brošuru možete pogledati ovdje.

Osim brošurom, projekt je rezultirao razmjenom iskustava i najboljih praksi između partnerskih institucija tijekom 4 međunarodna projektna sastanka održana u Poljskoj (Lodz), Hrvatskoj (Rijeka), Mađarskoj (Pečuh) i Sloveniji (Maribor) te videokonferencije na Zoomu. Odvile su se i zborske radionice u četiri partnerske ustanove te je održan i završni koncert.

Brochure Cover Page

Naslovnica brošure

Kategorije

Ukoliko Vam možemo pomoći u odabiru kontaktirajte nas bez ustručavanja!

Kontaktirajte nas

Budite uvijek obaviješteni o novostima u Ustanovi za obrazovanje odraslih Dante – pretplatite se na Dante Info Newsletter!

Obrazovanje nije priprema za život. Obrazovanje je život.

JOHN DEWEY