Iskoristi svoj vaučer za besplatno obrazovanje u Danteu

Bilo da si zaposlen ili nezaposlen, ako imaš 15 godina možeš putem aplikacije Moj vaučer zatražiti vaučer u prosječnom iznosu od 10.000 kn za upis u program obrazovanja odraslih. Kod nas u Danteu trenutačno su u tijeku upisi u devet programa za koje se mogu iskoristiti vaučeri Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a prvi program počinje 3. listopada.

Prvi tjedan listopada u Danteu će krenuti dva programa – program za asistente za upravljanje projektima i knjigovođe. Prvi program namijenjen onima koji žele ući u svijet projektnog upravljanja, povlačenja financijskih sredstava te provedbe projektnih aktivnosti započinje u ponedjeljak 3. listopada, a drugi će omogućiti polaznicima stjecanje znanja i vještina potrebnih za izvođenje osnovnih računovodstvenih poslova korištenjem knjigovodstvenog softvera te starta u utorak, 4. listopada. Oba programa traju 350 sati.

Već nekoliko godina velika je potražnja za osobama s kompetencijama iz područja informacijskih i komunikacijskih tehnologija. To su prepoznali i u Danteu te nude nekoliko programa iz tog područja. Prvi program iz tog područja, Web programiranje, započinje u ponedjeljak, 10. listopada, a korisnici će nakon odslušanih 225 sati moći primijeniti osnovne tehnika izrade web aplikacija, pristupiti bazi i manipulirati podacima baze, upotrijebiti JavaScript razvojni okvir i MVC arhitekturu. Mobilno programiranje, u trajanju od 125 sati, omogućit će polaznicima da ovladaju osnovnim tehnikama izrade mobilne aplikacije. Program s provedbom započinje u utorak 18. listopada. Još jedna važna stvar u današnjem digitalnom svijetu je sigurnost korisnika – za to će se moći specijalizirati oni koji upišu program Sigurnost informacijskih sustava u trajanju od 75 sati, a koji s provedbom započinje u ponedjeljak 7. studenog.

Kombinacija digitalnih vještina i ekonomije donosi program Internetski marketing i programiranje. Program u trajanju od 225 sati počinje već u ponedjeljak 10. listopada i omogućiti će polaznicima da steknu znanja i vještina potrebne za osmišljavanje marketinške komunikacije u cilju povećanja vidljivosti poslovanja i povezivanja s korisnicima kroz digitalne kanale.

Za one koji više vole praktičan rad, otvoreni su upisi u tri programa. Rukovanje viličarem u skladištu je program u trajanju od 150 sati, a provodit će se od utorka 18. listopada. U utorak, 8. studenog, s provedbom počinje program Montiranje dizalica topline u trajanju od 175 sati, a dan kasnije, 9. studenog, kreće Upravljanje CNC strojevima u stolarstvu koji će trajati 200 sati.

Svaki program realizirat će se kroz teorijski i praktični dio. Naš tim rado će odgovoriti na sva vaša pitanja i pomoći vam s odabirom programa. Javite nam se na mail info@dante-ri.hr ili na broj telefona 051/321-336.

EU PROJEKTI

Vaučeri za besplatno obrazovanje
Škola jezika
Osposobljavanje i usavršavanje

KOJI
OBRAZOVNI
PROGRAM
ODABRATI?

Postavite Vaše pitanje!

Ukoliko Vam možemo pomoći u odabiru kontaktirajte nas bez ustručavanja!

Kontaktirajte nas

Budi u tijeku s našim obrazovnim programima, besplatnim radionicama i brojnim putovanjima na koja se možeš prijaviti – pretplati se na Dante Newsletter!

Obrazovanje nije priprema za život. Obrazovanje je život.

JOHN DEWEY