Financijska pismenost žena

Ovaj besplatni program u sklopu Erasmus+ projekta FLOW namijenjen je svim nezaposlenim ženama te ženama koje nisu u sustavu obrazovanja. Održat će se od 28. lipnja do 2. srpnja, a nastava će se održavati svakog dana od 10:00 do 15:00 (ukupno 40 školskih sati) u prostorijama Ustanove za obrazovanje odraslih Dante (Wenzelova 2 – 3. kat) .

Osnovni cilj programa je jačanje financijskih vještina i kompetencija žena kako bi bile konkurentnije na tržištu rada ili da se lakše reintegriraju u sustav obrazovanja.

Financijska pismenost predstavlja kombinaciju informiranosti, znanja, vještina, stavova i ponašanja potrebnih za donošenje ispravnih financijskih odluka za ostvarenje individualne dobrobiti. Pojednostavljeno, to je osnovno financijsko znanje koje nam je potrebno za funkcioniranje u današnjem okruženju.

Pozivamo Vas da nam se pridružite kako bismo zajedno izgradili i/ili ojačali vještine i znanja potrebna u današnjem poslovnom svijetu.

Prijava

EU PROJEKTI

Vaučeri za besplatno obrazovanje
Škola jezika
Osposobljavanje i usavršavanje

KOJI
OBRAZOVNI
PROGRAM
ODABRATI?

Postavite Vaše pitanje!

Ukoliko Vam možemo pomoći u odabiru kontaktirajte nas bez ustručavanja!

Kontaktirajte nas

Budi u tijeku s našim obrazovnim programima, besplatnim radionicama i brojnim putovanjima na koja se možeš prijaviti – pretplati se na Dante Newsletter!