Donosimo novi newsletter projekta ARTSKUL!

Pred Vama je novi, ukupno četvrti newsletter projekta ARTSKUL, u koji je uključena i naša ustanova.

Podsjećamo kako projekt ARTSKUL razrađuje inovativne metode privlačenja marginaliziranih odraslih osoba u sustav obrazovanja. Ovaj projekt predlaže nov, inovativan pristup koji za učenje koristi umjetničke discipline, uključujući glazbu, dramu i pripovijedanje priča, kako bi se izgradio paket obrazovnih resursa za zanimljivije savladavanje ključnih vještina odraslih s niskim kvalifikacijama.

U pedagoškom kontekstu, izvedbene umjetnosti pripovijedanja, drame i glazbe u drugom su planu i danas se rijetko smatraju odgovarajućim tehnikama za izgradnju ključnih kompetencija. Ipak, kod ciljne skupine marginaliziranih odraslih osoba s niskom razinom pismenosti, aktivnosti poput pripovijedanja ili dramskih i glazbenih radionica mogu se smatrati učinkovitim tehnikama za prevladavanje socijalnih i kulturnih barijera te izgradnju njihovih ključnih kompetencija.

Newsletter pročitajte ovdje: Artskul Newsletter 4_HR

EU PROJEKTI

Vaučeri za besplatno obrazovanje
Škola jezika
Osposobljavanje i usavršavanje

KOJI
OBRAZOVNI
PROGRAM
ODABRATI?

Postavite Vaše pitanje!

Ukoliko Vam možemo pomoći u odabiru kontaktirajte nas bez ustručavanja!

Kontaktirajte nas

Budi u tijeku s našim obrazovnim programima, besplatnim radionicama i brojnim putovanjima na koja se možeš prijaviti – pretplati se na Dante Newsletter!

Obrazovanje nije priprema za život. Obrazovanje je život.

JOHN DEWEY