Dante tim u Ateni na novom treningu – BEST BONDS!

Proteklog tjedna je u Ateni održan trening event u okviru Erasmus+ projekta BEST BONDS, na kojem su sudjelovali  i naši Danteovci uz partnere iz Poljske, Bugarske i Cipra te naše domaćine iz organizacije ANCE (Athens Network of Collaborating Experts). Petodnevna radionica koja je uključivala velik broj interaktivnih radionica te studijske posjete održana je s temom prava migranata.

S našim smo partnerima razgovarali o jačanju vještina nastavnika i ostalih djelatnika u obrazovanju odraslih, a sve na primjeru rada s migrantima. Naši domaćini organizirali su nam i studijske posjete atenskim organizacijama koje rade s migrantima te smo na primjerima njihovih aktivnosti mogli provjeriti primjenu svega o čemu smo razgovarali na radionici.

Ovom prilikom se zahvaljujemo svim našim partnerima na aktivnom sudjelovanju tijekom radionice, kao i našim domaćinima na izvrsnom gostoprimstvu i odlično organiziranom trening eventu. Veselimo se našim idućim susretima te se nadamo da će biti barem jednako produktivni kao i ovaj.

EU PROJEKTI

Vaučeri za besplatno obrazovanje
Škola jezika
Osposobljavanje i usavršavanje

KOJI
OBRAZOVNI
PROGRAM
ODABRATI?

Postavite Vaše pitanje!

Ukoliko Vam možemo pomoći u odabiru kontaktirajte nas bez ustručavanja!

Kontaktirajte nas

Budi u tijeku s našim obrazovnim programima, besplatnim radionicama i brojnim putovanjima na koja se možeš prijaviti – pretplati se na Dante Newsletter!

Obrazovanje nije priprema za život. Obrazovanje je život.

JOHN DEWEY