Besplatni program obrazovanja: Knjigovođa/Knjigovotkinja

Već sigurno znate kako se od 1. travnja sve zaposlene i nezaposlene osobe mogu prijaviti i dobiti svoj vaučer koji će moći iskoristiti za upis u neki od programa u našoj Ustanovi (u suradnji s HZZ-om i Ministarstvom rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike RH). Vaučere mogu koristiti sve nezaposlene i zaposlene osobe s navršenih 15 godina života kojima će se dodjelom vaučera osigurati stjecanje potrebnih vještina za razvoj karijere, zapošljavanje ili zadržavanje radnog mjesta.

U Danteu se već od danas možete prijaviti za upis na razne programe obrazovanja, a jedan od njih je i program obrazovanja za stjecanje djelomične kvalifikacije: Knjigovođa / Knjigovotkinja.

Ovaj program u trajanju od 350 školskih sati započinje u veljači 2023, a još se stignete prijaviti te pridružiti ovom besplatnom programu obrazovanja.

Više informacija možete saznati na stranici HZZ-a te upitom na našu e-mail adresu: info@dante-ri.hr ili na broj telefona: 051/321-336.

EU PROJEKTI

Vaučeri za besplatno obrazovanje
Škola jezika
Osposobljavanje i usavršavanje

KOJI
OBRAZOVNI
PROGRAM
ODABRATI?

Postavite Vaše pitanje!

Ukoliko Vam možemo pomoći u odabiru kontaktirajte nas bez ustručavanja!

Kontaktirajte nas

Budi u tijeku s našim obrazovnim programima, besplatnim radionicama i brojnim putovanjima na koja se možeš prijaviti – pretplati se na Dante Newsletter!

Obrazovanje nije priprema za život. Obrazovanje je život.

JOHN DEWEY