Andrej Marušić predsjednik Zajednice za razvoj ljudskih potencijala i obrazovanja odraslih HGK

Naš ravnatelj Andrej Marušić jučer je na izbornoj sjednici Zajednice za razvoj ljudskih potencijala i obrazovanja odraslih, koja je održana u Hrvatskoj gospodarskoj komori u Zagrebu, izabran za predsjednika iste. Na ovoj prvoj izbornoj plenarnoj sjednici Zajednice donesen je i poslovnik o radu iste te je predstavljen plan rada i buduće aktivnosti u mandatnom razdoblju novog predsjednika.

U planu je do prosinca 2022. godine stvoriti novi vizualni identitet Zajednice te ju uključiti u Erasmus+ program. Također se planira organizacija međunarodne konferencije, kao i povećanje broja članica te internacionalizacija Zajednice kao takve.

Zajednica za razvoj ljudskih potencijala i obrazovanja odraslih želi poticati razvitak andragoške teorije i prakse te promovirati obrazovanje odraslih u javnosti, i to organizacijom različitih predavanja i tribina, tiskanjem publikacija te drugim oblicima javnog informiranja u medijima. Cilj je skrbiti o društvenom položaju i promidžbi andragogije i cjeloživotnog učenja, kao i razvoj i promicanje profesionalizacije djelatnosti obrazovanja odraslih. Isto tako, želi se omogućiti daljnji razvoj i unaprjeđenje područja ljudskih potencijala i obrazovanja odraslih sinergijskim djelovanjem te poticati pozitivne i potrebne promjene na tržištu rada.

EU PROJEKTI

Vaučeri za besplatno obrazovanje
Škola jezika
Osposobljavanje i usavršavanje

KOJI
OBRAZOVNI
PROGRAM
ODABRATI?

Postavite Vaše pitanje!

Ukoliko Vam možemo pomoći u odabiru kontaktirajte nas bez ustručavanja!

Kontaktirajte nas

Budi u tijeku s našim obrazovnim programima, besplatnim radionicama i brojnim putovanjima na koja se možeš prijaviti – pretplati se na Dante Newsletter!