30 godina podučavamo – pridruži nam se i ti!

Znaš li da je naša Ustanova za obrazovanje Dante krenula kao škola jezika prije više od 30 godina?! Ne tako daleke, ali više ni tako bliske, 1991. godine krenuli smo u našu obrazovnu avanturu kao specijalizirana škola za podučavanje talijanskog jezika.

Od naših prvih koraka do danas svašta se u Danteu promijenilo – postali smo ispitni centar (za ispit iz talijanskog jezika CILS te ispit iz engleskog jezika Cambridge ESOL), a od 2009. djelujemo kao ustanova. Naši programi učenja stranih jezika verificirani su od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa Republike Hrvatske zbog čega naši polaznici nakon završenog programa i položenog ispita dobivaju javnu ispravu, tj. svjedodžbu o znanju stranog jezika koja se upisuje u e-radnu knjižicu.

Lani smo slavili 30 godina rada. Učinili smo to osvrnuvši se na sva naša postignuća izradom monografije, izložbe na Korzu te organizacijom konferencije na kojoj smo promišljali prošlost, sadašnjost i budućnost obrazovanja odraslih. Naravno, uz sve to smo se dobro zabavili, družili i stvorili nove uspomene koje će nas gurati u sljedećih 30 godina.

Rado bismo i tebe vidjeli u Danteu – kao polaznika nekog od naših programa. Trenutačno su u tijeku upisi u našu školu jezika, ali i programe obrazovanja za koje možeš koristiti vaučere HZZ-a. Pridruži nam se!

I da, naravno, tu smo za sva pitanja, nedoumice, savjete i dvojbe – na mail info@dante-ri.hr ili na broj telefona 051/321-336.

EU PROJEKTI

Vaučeri za besplatno obrazovanje
Škola jezika
Osposobljavanje i usavršavanje

KOJI
OBRAZOVNI
PROGRAM
ODABRATI?

Postavite Vaše pitanje!

Ukoliko Vam možemo pomoći u odabiru kontaktirajte nas bez ustručavanja!

Kontaktirajte nas

Budi u tijeku s našim obrazovnim programima, besplatnim radionicama i brojnim putovanjima na koja se možeš prijaviti – pretplati se na Dante Newsletter!

Obrazovanje nije priprema za život. Obrazovanje je život.

JOHN DEWEY