16. Tjedan cjeloživotnog učenja u Danteu

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih kontinuirano provodi aktivnosti usmjerene na promociju cjeloživotnog učenja te organizira nacionalnu obrazovnu kampanju Tjedan cjeloživotnog učenja.

Tjedan cjeloživotnog učenja UNESCO-ova je inicijativa pokrenuta 1999. godine, a svake se godine obilježava u brojnim zemljama na svim kontinentima i s istim ciljevima: senzibilizirati javnost za izgradnju pozitivnog ozračja o važnosti i potrebi cjeloživotnog učenja, promicati kulturu učenja te potaknuti osobnu motivaciju pojedinaca za uključivanje u procese cjeloživotnog učenja.

Dante i ove godine, u tjednu od 26. rujna do 2. listopada 2022. godine, organizira besplatne aktivnosti za sve zainteresirane građane, putem kojih se ističe važnost kontinuiranog obrazovanja i učenja.

Što vam sve nudimo?

1. Radionice za praktičnu primjenu engleskoga jezika

Radionice koje će se održati 27. i 29. rujna 2022. namijenjene su svima koji se žele bolje i lakše sporazumjeti na engleskom jeziku, ali i iskoristiti ga za neke nove poslovne prilike.

Radionica Search, Prepare, Apply! (27. rujna 2022. 9.00 – 15.00 sati)

Radionica je namijenjena svima koji su u fazi traženja novoga posla, posebice zaposlenja u inozemstvu, a mi u Danteu nudimo Vam pomoć oko pisanja životopisa i motivacijskog pismo na engleskom jeziku. (Prijave za radionicu: ovdje)

Radionica Smart Tourist (29. rujna 2022., 09.00 – 15.00 sati)

Polaznici će se upoznati s osnovnim engleskim izrazima potrebnim svakom turistu za uspješno sporazumijevanje u inozemstvu. (Prijave za radionicu: ovdje)

2. Radionica za osobe treće životne dobi

Radionica za ljubitelje čitanja 60+(28. rujna 2022., 10.00 – 11.30 sati)

Za osobe starije životne dobi pripremili smo besplatnu radionicu na kojoj će se svi zainteresirani građani moći upoznati s pojmom e-knjiga te s uređajima i aplikacijama potrebnim za e-čitanje. (Prijave za radionicu: ovdje)

3. Besplatno karijerno savjetovanje (26. – 29. rujna 2022.)

Osim radionica, u Danteu vam nudimo mogućnost besplatnog karijernog savjetovanja uz našu karijernu savjetnicu koja će zajedno s vama osvijestiti vaše profesionalne interese kroz kratki intervju i rješavanjem upitnika profesionalnih interesa! Možete se prijaviti na jedan od naših slobodnih termina od ponedjeljka (26. rujna) do četvrtka (29. rujna) koje možete vidjeti unutar letka te u našoj prijavnici. (Prijave za karijerno savjetovanje: ovdje).

Pridružite se Tjednu cjeloživotnog učenja, prijavite se na naše besplatne aktivnosti i provježbajmo mozak zajedno! 😊

EU PROJEKTI

Vaučeri za besplatno obrazovanje
Škola jezika
Osposobljavanje i usavršavanje

KOJI
OBRAZOVNI
PROGRAM
ODABRATI?

Postavite Vaše pitanje!

Ukoliko Vam možemo pomoći u odabiru kontaktirajte nas bez ustručavanja!

Kontaktirajte nas

Budi u tijeku s našim obrazovnim programima, besplatnim radionicama i brojnim putovanjima na koja se možeš prijaviti – pretplati se na Dante Newsletter!

Obrazovanje nije priprema za život. Obrazovanje je život.

JOHN DEWEY