Područje u kojem se razvijaju vještine za rad u zdravstvenim i socijalnim ustanovama kao njegovatelji, bolničari, dadilje.

OSPOSOBLJAVANJE I USAVRŠAVANJE

Njegovatelj/ica

Program je namijenjen svim osobama koje vole raditi sa starijom populacijom, vole pomagati drugima, osjećati se korisnima i znati da su nekome znatno poboljšali i unaprijedili život.

Dadilja

Program je namijenjen svim osobama koje vole raditi s djecom te skrbiti o njihovom razvoju.

STRANI JEZICI

Engleski jezik
Engleski jezik
Engleski jezik glavni je jezik u današnjem globaliziranom svijetu i služi kao univerzalno sredstvo sporazumijevanja. Naučite ga ili usavršite uz naše stručne predavače!
Njemački jezik
Njemački jezik
Upravo njemački jezik spada u tri najčešće učena jezika, a posebno je važan u poslovnom svijetu. Bez obzira želite li ga naučiti ili usavršiti svoje znanje, naši su tečajevi pravi izbor za Vas!
Talijanski jezik
Talijanski jezik
Talijanski je jezik ljubavi, glazbe i umjetnosti. Ako jezik može biti šarmantan, a u isto vrijeme zavodljiv, onda je to upravo ovaj. Grupna ili individualna nastava – izbor je na Vama!
Hrvatski za strance
Hrvatski za strance
Ukoliko ste se zaljubili u prirodne ljepote Hrvatske ili Vas je šarmirao temperament Hrvata pa razmišljate o preseljenju, naša škola pruža mogućnost učenja hrvatskog jezika za strance. Spremni za novi izazov?

Ukoliko ti možemo pomoći u odabiru kontaktiraj nas bez ustručavanja!

Kontaktiraj nas