Projekt STEMS – novi sastanak s partnerima

Naš vrijedni tim je ovog tjedna sudjelovao na još jednom Zoom sastanku s partnerima na projektu STEMS – Supporting Teachers and Staff in Motivating Adult Learners. Projekt STEMS bavi se obrazovanjem odraslih u partnerskim zemljama i širom Europe, odnosno njihovim nedovoljnim sudjelovanjem u učenju. Cilj je ovog projekta riješiti probleme i poteškoće s kojima se susreću odrasli polaznici te odgovoriti na potrebe odraslih polaznika s jedne strane te pružatelja obrazovanja odraslih s druge.

Na ovotjednom sastanku, koji je zbog pandemije kao i prethodni susreti održan u virtualnom okruženju putem Zoom aplikacije, Danteovci i partneri su raspravljali o napretku na prijevodu materijala za našu platformu, kao i o napretku na radu web stranice projekta te o svim aktivnostima koje nas čekaju.

Kako biste saznali više o projektu, vrijedi znati da je dostupna internetska platforma koja sadrži aktivnosti i alate za andragoške djelatnike na engleskom jeziku i ostalih pet jezika projektnih partnera (mađarskome, hrvatskome, bugarskome, rumunjskome i češkome jeziku). Aktivnosti i alati na platformi dostupni su za samousmjereno učenje i namijenjeni razvijanju kompetencija motiviranja, angažiranja i podupiranja odraslih u učenju. Registrirati se možete na stems-project.eu.

Ukoliko Vam možemo pomoći u odabiru kontaktirajte nas bez ustručavanja!

Budi u tijeku s našim obrazovnim programima, besplatnim radionicama i brojnim putovanjima na koja se možeš prijaviti – pretplati se na Dante Newsletter!

Obrazovanje nije priprema za život. Obrazovanje je život.

JOHN DEWEY