Trajanje programa:
200 sati
Na programu obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije priprema tečaja uz potpuno iskorišavanje namirnica dobiti ćete teorijsko i praktično znanje s kojim ćete smanjiti količinu otpada tijekom pripreme hrane u kuhinji.
Program osposobljava polaznike za samostalno kreiranje jela uz smanjenu količinu otpada te osmišljavanje novih recepta u skladu s održivim razvojem.
Teorijski dio nastave možete pratiti online ili uživo u prostorijama učilišta Dante, dok se praktični dio obuke odvija kod poslodavca.
Nakon završne provjere polaznici dobivaju Uvjerenje o usavršavanju za stjecanje mikrokvalifikacije koja se upisuje u e-radnu knjižicu.
Oblik nastave
Teme
Kompetencije koje ćete steći
Cijena programa
Osoba može upisati program uz plaćanje ili besplatno ako zadovoljava uvjete za besplatnu edukaciju putem HZZ vaučera.
Od 1. travnja 2022. sve zaposlene i nezaposlene osobe mogu se prijaviti i dobiti svoj vaučer koji će moći iskoristiti za upis u neki od programa u našoj Ustanovi (u suradnji s HZZ-om i Ministarstvom rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike RH).