Trajanje programa:
200 sati
Na programu obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije priprema tečaja uz potpuno iskorišavanje namirnica dobiti ćete teorijsko i praktično znanje s kojim ćete smanjiti količinu otpada tijekom pripreme hrane u kuhinji.
Program osposobljava polaznike za samostalno kreiranje jela uz smanjenu količinu otpada te osmišljavanje novih recepta u skladu s održivim razvojem.
Teorijski dio nastave možete pratiti online ili uživo u prostorijama učilišta Dante, dok se praktični dio obuke odvija kod poslodavca.
Nakon završne provjere polaznici dobivaju Uvjerenje o usavršavanju za stjecanje mikrokvalifikacije koja se upisuje u e-radnu knjižicu.
Oblik nastave
Teme
Kompetencije koje ćete steći
Cijena programa
Osoba može upisati program uz plaćanje (jednokratno ili do 2 rate) ili besplatno ako zadovoljava uvjete za besplatnu edukaciju putem HZZ vaučera.
Od 1. travnja 2022. sve zaposlene i nezaposlene osobe mogu se prijaviti i dobiti svoj vaučer koji će moći iskoristiti za upis u neki od programa u našoj Ustanovi (u suradnji s HZZ-om i Ministarstvom rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike RH).
