Ustanova Dante danas ima više od 200 partnera u svim zemljama EU!

Širenjem svoje obrazovne ponude i drugih usluga, mreža partnera Ustanove Dante kontinuirano se povećava zbog čega danas Dante broji više od 200 partnera na nacionalnoj i međunarodnoj razini diljem Europske unije. Ustanova Dante vjeruje u zajedničku suradnju kao moćan alat za promociju cjeloživotnog učenja i uvođenje inovacija u području obrazovanja odraslih. Suradnja ustanova, udruga, lokalnih vlasti, agencija i drugih organizacija na svim razinama obrazovnog sustava doprinosi razmjeni znanja, usluga, vještina, a u konačnici i unaprjeđenju cjelokupnog sustava obrazovanja odraslih.

Neki od naših partnera na lokalnoj razini su Grad Rijeka, Zavod za zapošljavanje, Narodno učilište, Filozofski fakultet u Rijeci, na regionalnoj razini to su Primorsko-goranska županija, Riječka razvojna agencija „Porin“, Klaste zdravstvenog turizma „Kvarner“ te na nacionalnoj razini Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, Agencija za odgoj i obrazovanje, Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Agencija za mobilnost i programe EU, te druge ustanove i organizacije koje djeluju u području obrazovanja.

Kroz mnogobrojne europske projekte (Erasmus+ projekti, ESF projekti, Europe for Citizens, CEI projekti) Ustanova Dante uspostavila je suradnju s partnerima diljem Europske unije kroz zajednički rad na kreiranju novih programa i alata kojima se pokušava odgovoriti na potrebe obrazovanja odraslih na razini EU.

Isto tako, Ustanova Dante članica je nekoliko organizacija i zajednica kao što su Zajednica za strane jezike, Zajednica za obrazovanje odraslih, EAEA, ESREA, GINKO i CILS.

EU PROJEKTI

Vaučeri za besplatno obrazovanje
Škola jezika
Osposobljavanje i usavršavanje

KOJI
OBRAZOVNI
PROGRAM
ODABRATI?

Postavite Vaše pitanje!

ŠTO O NAMA KAŽU MEDIJI? (en)

HRT RADIO

FILOZOFSKI FAKULTET U RIJECI

 

FIUMAN.HR

We believe in knowledge.

We believe that it should be available to everyone. We are guided by the principle of quality assurance, promotion of international cooperation and partnership, and encouragement of lifelong learning.

We listen to your needs and adjust the programs to you!