Trajanje programa:
75 sati
Program osposobljava polaznike za posluživanje vina i drugih pića u ugostiteljskom objektu, poštujući kulturu stola i bonton kod posluživanja hrane i pića. Jednako tako, program uči polaznike kako upotrijebiti prezentacijske vještine u cilju pobuđivanja interesa gostiju za jelo i piće te kako povezati hranu i vino.
Teorijski dio nastave možete pratiti online ili uživo u prostorijama Ustanove Dante (Korzo 35), dok se učenje temeljeno na radu odvija kod poslodavca.
Oblik nastave
Teme
Kompetencije koje ćete steći
Cijena programa
Osoba može upisati program uz plaćanje ili besplatno ako zadovoljava uvjete za besplatnu edukaciju putem HZZ vaučera.
Od 1. travnja 2022. sve zaposlene i nezaposlene osobe mogu se prijaviti i dobiti svoj vaučer koji će moći iskoristiti za upis u neki od programa u našoj Ustanovi (u suradnji s HZZ-om i Ministarstvom rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike RH).