Nova školska godina starta u ponedjeljak, 5. listopada! Čini se daleko, ali zapravo i nije tako… Zbog epidemiološke situacije mnogo je stvari još u zraku, ali mi smo spremni za sve scenarije – rad u učionici, online nastavu ili kombinaciju to dvoje. Požurite i osigurajte svoje mjesto na našem tečaju  jer je broj polaznika ograničen!

U novom semestru možete upisati sve razine (od A1 do C2) engleskog, njemačkog i talijanskog jezika te hrvatski jezik za strance. Jedan semestar ima 70 školskih sati, nastava se odvija dva puta tjedno u popodnevnim satima, a cijena tečaja je 1.800 kn za jednokratno plaćanje ili 2.100 kn za plaćanje na rate.

Također, nudimo i tečaje u manjim grupama do 3 osobe (100 kn/sat), individualnu nastavu (150 kn/sat) te ubrzani tečaj jezika (50 školskih sati, cijena 1500 kn).

Polaganje ispita iz engleskog, njemačkog i talijanskog jezika za sve razine se dodatno naplaćuje. Od razine A1 do B2 cijena polaganja ispita je 600 kn, a za razinu C1 i C2 700 kn.

Ispit za CILS certifikat, koji u Rijeci možete polagati samo kod nas, naplaćuje se 1.300 kn.

Polaganje ispita iz hrvatskog jezika naplaćuje se 1.000 kn.

Raspored za novu školsku godinu, kao i inicijalni ispit koji će vam reći koju biste razinu jezika trebali upisati možete naći na našim stranicama posvećenim svakom jeziku – engleski, njemački i talijanski. Tečaj hrvatskog jezika provodi se kroz individualnu nastavu te se termin dogovara s polaznikom.

Prijaviti se možete putem online obrasca, a za više informacija stojimo vam na raspolaganju na broj telefona 051 321 336.