Učenje jezika: individualno ili u grupi!

Grupni tečajevi u ljetnom semestru već su započeli, ali ukoliko imate predznanje iz jezika kojeg želite upisati, slobodno nam se obratite kako bismo pronašli grupu kojoj se možete pridružiti. Naši će Vam nastavnici pomoći nadoknaditi propušteno gradivo i posvetiti Vam se kako biste mogli pratiti nastavu s ostatkom grupe! Semestar traje 70 školskih sati, a grupna se nastava održava dva puta tjedno po dva školska sata.

Zašto Dante?

U školi Dante svaki je polaznik važan! Uvijek vedri i dobro raspoloženi nastavnici olakšat će savladavanje gradiva kroz kreativan pristup nastavi, a u opuštenoj atmosferi naučit ćete uspješno komunicirati na stranom jeziku!

OSIGURAJTE SVOJE MJESTO U GRUPI

Cjenik

Plaćanje je moguće izvršiti gotovinom. PDV je uračunat u cijenu.

Semestar učenja jezika

Semestar učenja jezika

Individualna nastava

jednokratno plaćanje
70 školskih sati

1.800,00kn

plaćanje na rate (do 4)
70 školskih sati

2.100,00kn

jednokratno plaćanje
1 školski sat

150,00kn

Grupa od 2 do 3 osobe

Ubrzani tečajevi

Ispit

jednokratno plaćanje
1 školski sat, po osobi

100,00kn

jednokratno plaćanje
50 školskih sati

1.500,00kn

jednokratno plaćanje
A1, A2, B1 i B2

600,00

Ispit

CILS ispit

Hrvatski za strance

jednokratno plaćanje
C1 i C2

700,00kn

jednokratno plaćanje
ispit

1.300,00kn

jednokratno plaćanje
ispit

1.000,00kn

Ispiti

Iz svake cjeline, za prolaz je potrebno postići uspjeh od minimalno 50%, dok je ukupno 60% potrebno za zadovoljavajući rezultat i prolaz na razini cijelog ispita. U našoj se školi ispiti održavaju u dva redovna roka, zimskom i ljetnom, kada polaznici grupne nastave pristupaju ispitima. Uz redovne ispitne rokove, moguće je pristupiti ispitima i u izvanrednim ili individualnim terminima.

Certifikati i partnerstva

Naši su tečajevi verificirani od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske te polaznici na kraju semestra polažu ispit kojim stječu potvrdu, odnosno svjedodžbu o razini kompetencije u stranom jeziku.