Razvoj znanja i vještina za rad na gradilištima – pripremni radovi, obrada građevinskih materijala, upravljanje strojevima.

OSPOSOBLJAVANJE I USAVRŠAVANJE

Rukovanje grejderom

Želiš li steći vještine i znanja potrebna za rukovanje grejderom? Uključi se u naš program!

Rukovanje valjkom

Želiš li naučiti kako upravljati građevinskim valjkom? Ovo je program za tebe!

Rukovanje utovarivačem

Želiš naučiti kako samostalno rukovati utovarivačem? Uključi se u ovaj program!

Jednostavni poslovi u zanimanju fasader

Želiš li naučiti obavljati jednostavne fasaderske poslove? Ovo je program za tebe!

Jednostavni poslovi u zanimanju tesar

Želiš li naučiti kako raditi s drvom i obavljati jednostavne tesarske poslove? Upiši ovaj program!

STRANI JEZICI

Engleski jezik
Engleski jezik
Engleski jezik glavni je jezik u današnjem globaliziranom svijetu i služi kao univerzalno sredstvo sporazumijevanja. Naučite ga ili usavršite uz naše stručne predavače!
Njemački jezik
Njemački jezik
Upravo njemački jezik spada u tri najčešće učena jezika, a posebno je važan u poslovnom svijetu. Bez obzira želite li ga naučiti ili usavršiti svoje znanje, naši su tečajevi pravi izbor za Vas!
Talijanski jezik
Talijanski jezik
Talijanski je jezik ljubavi, glazbe i umjetnosti. Ako jezik može biti šarmantan, a u isto vrijeme zavodljiv, onda je to upravo ovaj. Grupna ili individualna nastava – izbor je na Vama!
Hrvatski za strance
Hrvatski za strance
Ukoliko ste se zaljubili u prirodne ljepote Hrvatske ili Vas je šarmirao temperament Hrvata pa razmišljate o preseljenju, naša škola pruža mogućnost učenja hrvatskog jezika za strance. Spremni za novi izazov?

Ukoliko Vam možemo pomoći u odabiru kontaktirajte nas bez ustručavanja!

Kontaktirajte nas

ZANIMLJIVOSTI I ČESTA PITANJA

Da! Individualna nastava u potpunosti se prilagođava potrebama i željama polaznika. Odvija se nasamo s nastavnikom i pruža polazniku mogućnost prilagodbe nastavnog sadržaja i termina održavanja nastave.
Djelomično. Programi stranih jezika mogu se u potpunosti pratiti online jer se nastava može izvoditi ili online ili hibridno. Što se tiče strukovnih programa, neki programi nude mogućnost praćenja teorijskog dijela online, no vježbe i praktični dio izvode se uživo.