Razvoj kompetencija u području elektrotehnike i informacijsko-komunikacijskih tehnologija kao što je programiranje, web dizajn i ostalo.

OSPOSOBLJAVANJE I USAVRŠAVANJE

Mobilno programiranje

Program osposobljavanja je namijenjen onima koji vole raditi s mobilnim aplikacijama, izrađivati ih, testirati i unaprjeđivati kako bi nam dodatno olakšale svakodnevni život.

MOGUĆNOST BESPLATNOG OBRAZOVANJA

Upravljanje IoT sustavima

Program je namijenjen osobama koje vole rad na računalu, elektroniku i programiranje.

MOGUĆNOST BESPLATNOG OBRAZOVANJA

Sigurnost informacijskih sustava

Ako voliš raditi na računalu i to na zaštiti osobnih podataka, računalnoj sigurnosti i održavanju računalnih mreža i sustava, ovo je program za tebe!

MOGUĆNOST BESPLATNOG OBRAZOVANJA

Web programiranje

Program je namijenjen osobama koje vole rad na računalu, programiranje i dizajniranje novih digitalnih sadržaja!

MOGUĆNOST BESPLATNOG OBRAZOVANJA

STRANI JEZICI

Engleski jezik
Engleski jezik
Engleski jezik glavni je jezik u današnjem globaliziranom svijetu i služi kao univerzalno sredstvo sporazumijevanja. Naučite ga ili usavršite uz naše stručne predavače!
Njemački jezik
Njemački jezik
Upravo njemački jezik spada u tri najčešće učena jezika, a posebno je važan u poslovnom svijetu. Bez obzira želite li ga naučiti ili usavršiti svoje znanje, naši su tečajevi pravi izbor za Vas!
Talijanski jezik
Talijanski jezik
Talijanski je jezik ljubavi, glazbe i umjetnosti. Ako jezik može biti šarmantan, a u isto vrijeme zavodljiv, onda je to upravo ovaj. Grupna ili individualna nastava – izbor je na Vama!
Hrvatski za strance
Hrvatski za strance
Ukoliko ste se zaljubili u prirodne ljepote Hrvatske ili Vas je šarmirao temperament Hrvata pa razmišljate o preseljenju, naša škola pruža mogućnost učenja hrvatskog jezika za strance. Spremni za novi izazov?

Ukoliko Vam možemo pomoći u odabiru kontaktirajte nas bez ustručavanja!

Kontaktirajte nas

ZANIMLJIVOSTI I ČESTA PITANJA

Da! Individualna nastava u potpunosti se prilagođava potrebama i željama polaznika. Odvija se nasamo s nastavnikom i pruža polazniku mogućnost prilagodbe nastavnog sadržaja i termina održavanja nastave.
Djelomično. Programi stranih jezika mogu se u potpunosti pratiti online jer se nastava može izvoditi ili online ili hibridno. Što se tiče strukovnih programa, neki programi nude mogućnost praćenja teorijskog dijela online, no vježbe i praktični dio izvode se uživo.
Da! Neki strukovni programi osposobljavanja i usavršavanja financirani su putem vaučera te su za Vas u potpunosti besplatni! Također, Ustanova nudi brojne besplatne neformalne tečajeve koje možete istražiti na sljedećem linku (dodati link)
Da, ali ne kod svih programa. Ako se radi o programima stranih jezika, svjedodžbu dobivate po završetku završnog modula unutar pojedinog stupnja (pr. A1-2; A2-2; B1-2). Ako se radi o strukovnim programima, po završetku programa osposobljavanja i usavršavanja dobivate Uvjerenje, a po završetku srednjoškolskih programa svjedodžbu. Što se tiče neformalnih tečajeva, polaznicima se daje potvrda..
Ako se radi o završnom modulu unutar pojedinog stupnja (pr. A1-2), onda dobivate javnu ispravu, no ako se radi o modulu kao što je A1-1 ili B1-1, onda dobivate potvrdu.
Da! Putem pojedinih EU projekata koje Ustanova Dante provodi, postoji mogućnost putovanja u inozemstvo na edukacije i tečajeve.